Setari Cookie-uri

5 moduri de a purta fusta din denim iarna asta

Fusta din denim este o piesa vestimentara versatila. Azi o porti cu bocanci si hanorac, maine o combini cu botine si pulover care-ti lasa umerii dezgoliti.

Desi este o piesa vestimentara nemuritoare, prea putine dintre noi mai poarta in ziua de astazi fusta din denim. Mare greseala! Nici nu ne dam seama cat de utila si de salvatoare este aceasta piesa vestimentara care se muleaza pe orice silueta si se potriveste in orice moment, la orice tip de eveniment, atata timp cat stim cum sa o combinam.

Asadar, pentru iarna asta iti propun 5 moduri de a purta fusta din denim.

Fusta din denim cu aplicatii

In plina iarna, fusta din denim cu aplicatii si croiala in clos se poarta cu bocanci si sosete groase inalte, cu bustiera si cardigan din lana.

Bineinteles, nu este un outfit cu care poti sa te prezinti in fata colegilor sau a sefilor, asta daca nu cumva schimbi bustiera cu o maleta si atunci obtii un outfit cat de cat decent, pana atunci ramane o tinuta de party super cute.

Fusta din denim cu aplicatii

Alege alta fusta din denim

Fusta din denim asimetrica

Fusta din denim asimetrica cu banda elastica pare la prima vedere o fusta sport, insa eu mi-o inchipui in aceeasi combinatie cu o camasa alba larguta si pantofi sport.

Citește și:

Dar pentru ca ne aflam la inceput de decembrie, iar temperaturile sunt deja foarte mici, in completarea acestui outfit venim cu o pereche de ghetute si o geaca imblanita.

Fusta din denim asimetrica

Vezi alte fuste din denim

Fusta din denim cu crapatura

Fusta din denim creion cu crapatura in fata se poarta cu un pulover calduros oversize , ghete si un palton lung pana la glezna.

Daca ai o intalnire importanta si pana la destinatie te vei deplasa cu masina personala sau cu taxiul, poti sa renunti la ghete si sa optezi pentru o pereche de botine elegante.

Fusta din denim cu crapatura

Modele de fuste din denim

Fusta din denim mini

Fusta din denim este cea mai dragalasa atunci cand este scurta. Nu stiu sa explic, dar imi da o stare de bine, imi lasa impresia ca asa trebuie sa fie de fapt fusta din denim.

Pentru iarna asta asigura-te ca ai acasa cel mai gros dres, sosete groase inalte, ghete tip bocanci si o geaca lunga. Toate acestea combinate + un hanorac oversize iti vor asigura tinuta ideala pentru zilele reci.

Citește și:

Fusta din denim scurta

Vezi oferta de fuste denim

Fusta din denim cu tiv nefinisat

Fusta din denim cu tiv nefinisat devine o piesa vestimentara eleganta in momentul in care ii adaugi o camasa si o pereche de cizme. Un palton si o palarie.

In afara faptului ca este o un item versatil, fusta din denim ofera tot confortul pe care o femeie il cauta la o haina si nu te face sa te simti ca si cum ai iesit din zona de confort.

Fusta din denim scurta

Modele diferite fuste din denim


Nu lasa viscolul sa te sperie! Daca stii sa faci alegerile potrivite, vei vedea ca iarna este un anotimp magic si poti trece peste el fara sa te plangi in orice moment ca iti este prea frig ca sa te imbraci elegant.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Good Movie Production

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.