Setari Cookie-uri

Fusta mini de blugi este perfectă pentru un look provocator

Fusta mini de blugi a fost piesă-cheie în ținutele de vară, asta știi bine. În stilul urban, fusta de blugi a stat alături de bluze vaporoase, alături de imprimeuri și țesături Boho, alături de dantele, broderii și macrame, alături de tricouri basic, alături de culori tari, de logo-uri și mesaje cool, alături de boots, sandale joase sau sandale cu toc ori mocasini. Dar cum rămâne ea piesă de rezistență a sezonului rece? Descoperim mai jos!

Deși există multe alte modele de fuste ce se vor purta la toamnă – fuste din piele, fuste midi de stofă, fuste plisate, fuste cu imprimeuri florale, fuste prețioase, fuste din materiale lucioase - și modelele de fuste mini din denim rămân în trend.

Cum poți asorta fusta mini de blugi așa încât să păstrezi un look la modă, actual, de la toamnă? Astăzi vorbim tocmai despre alegerea unui stil provocator, feminin, modern, young, urban și totuși effortless, relaxat. Iar fusta scurtă de blugi este item-ul perfect, ce reunește toți acești factori, la un loc!

Cum alegi fusta mini de blugi pentru un look chic

Denimul sezonului rece cunoaște trei direcții. Altfel spus, când alegi jeans, geci de blugi, cămăși de blugi sau fuste mini din denim trebuie să respecți trendurile sezonului, dacă vrei un stil la modă.

Citește și:

Se poartă fusta mini de blugi cu wash nou-nouț. Ba mai mult, este vorba de acel denim cu aspect sintetic, cu o peliculă aproape lucioasă pe deasupra. Dar, la polul opus, se poartă și fusta scurtă de blugi cu aspect vintage, patinat, deteriorat.

Blugii tociți, uzați, cu rupturi, franjurați de purtare (adesea ”vindecați” pe rupturi cu inserții prețioase de macrame, dantelă, broderii opulente, cusături) rămân și ei emblematici pentru toamna aceasta. În plus, poți apela oricând la fusta mini de blugi cu petice, cu mai multe feluri de blugi cusute împreună, îmbinate, în stil patchwork.

Despre croială, se poartă modele de fuste mini din denim ce amintesc de moda anilor 60, adică ușor evazate, ușor în linie A. Rămâne la modă stilul în care nasturii metalici sau fermoarul se află pe tot mijlocul feței, lăsând loc de ”purtare cu șliț”. Și tot apropo de fante și crăpături, și fusta scurtă de blugi cu șliț frontal, la spate sau pe laterale rămâne IN. Legat de lungime se poartă și minijupa scurtă-scurtă și variantele deasupra genunchiului.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, fusta mini de blugi, fusta scurtă de blugi, fuste mini din denim

Alege fusta mini de blugi de aici

Cum completezi ținuta cu fusta scurtă de blugi, pentru un look provocator

Ei bine, deși look-ul de toamnă-iarnă 2018-2019 este unul bazat pe muuulte straturi și pe un layering din țesături eclectice, fusta mini de blugi reușește să fie piesă centrală, adunând pe lângă ea diferite variante de topuri, bluze, tricotaje, geci, paltoane sau șaluri. Cum asortezi modelele de fuste mini din denim pentru un stil la modă? Iată câteva soluții chic:

  • Îmbină fusta mini de blugi cu sweatere maxi, oversize în stil sport, cu geacă Parka XXL și stiletto!
  • Poartă fusta scurtă de blugi cu ciorapi groși, călduroși, cu modele interesante sau fir metalic de lurex, cu șosete pe deasupra, la vedere, cu pantofi cu toc, sandale-botină sau sandale și cu geci groase!
  • Adaugă pe lângă fusta scurtă din denim geacă de piele, cu franjuri și bluze Victoriene, cu mâneci bufante și gulere înalte pe gât!
  • Alege să mixezi fuste mini din denim cu cizme lungi, pe coapse și layere călduroase, din fâș, de exemplu cu geci matlasate. Și poartă în completare bluze fluide sau pulovere pufoase.
  • Poți oricând purta fusta mini de blugi cu geacă scurtă din blană, cu multe culori tari (foarte stylish în sezonul rece ce vine!) precum fuchsia, oranj sau cobalt.
  • Îmbină jeansul cu cămăși etno-chic, cu bluze Boho, cu poncho-uri mari, lungi, în stil etnic, patchwork, colorate cu nuanțe pământii.
  • Poartă fusta scurtă de blugi cu cămașă închisă pe gât, în stil androgin, cu vestă a la anii 70, cu anchior pe deasupra și cu mocasini, pentru un look preppy-chic!
  • Mai poți asorta fusta mini de blugi cu bluze în falduri, geci de piele sau din denim, cu ținte, cu curele late în talie, peste giacă, cu pulovere de mohair și cizme din piele întoarsă, adunate pe gambă.
  • Mai poți insera o fustă din denim într-o ținută All Animal Print, ca o pată de culoare, alături de cizme negre sau maro.

Sunt multe variante de a purta fusta mini de blugi chiar și în sezonul rece. Și asta pentru că designerii, pe lângă stil, au preferat și confortul! Nu uita de geci pufoase, straturi de tricotaje, pulovere și bluze groase, cizme lungi, dresuri groase, șosete flaușate, chiar!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.