Setari Cookie-uri

Fustele cu nasturi decorativi sunt atât de interesante

Pentru un plus de efect, alege întotdeauna detaliile ce fac diferența. Chiar și atunci când vrei să păstrezi o ținută minimalistă, poți opta pentru mici elemente ce transformă total outfitul. Poți alege, de exemplu, fuste cu nasturi decorativi sau cu capse ornamentale, atât de șic în acest sezon.

Inspirate din moda anilor 60, cât fustele cu nasturi decorativi pe laterale, cu croială în A erau la modă, sau cu trimitere la trendurile șic în anii 70, când începuseră să apară mai mult fuste cu nasturi pe mijloc,creatorii de modă au reinterpretat aceste piese vestimentare simple dar de efect.

Azi ne axăm pe un mod simplu și eficient în a-ți transforma ținuta casual și office, alegând să porți fuste cu nasturi decorativi sau fuste cu capse decorative. Cu închidere pe mijloc, cu nasturi pe laterale, funcționali dar cel mai des de formă, aceste fuste pot fi acel accent de textură și structură de care outfitul tău are nevoie.

moda retro a sezonului

Citește despre moda retro a sezonului

Mizează pe fustele cu nasturi decorativi pe mijloc sau pe laterale pentru un look retro dar actual

Au fost câțiva designri care au ales să folosească închiderea cu fermoar și nasturi pe partea centrală a fustei. Alexander Wang a creat fuste mini cu fermoar pe mijloc, asortate retro-futurist cu bluze cu umerii mari, stiletto, clutch și dresuri. Iar Chanel a propus fuste cu nasturi decorativi pe fuste până la jumătatea gambei, aproape maxi. Lagerfeld a creat fuste cu nasturi pe mijloc, alegând io textură metalică aurie, completând linia cu buzunare mari cu clapetă. Fusta cloș lungă propusă de Chanel a fost completată de o bluză cu pattern stil eșarfă și guler jabou, ciorapi cu fir metalic lurex și pantofi cu calapod bărbătesc, tot metalici, aurii.

Citește și:

Adesea creatorii de modă au propus pentru acest sezon fuste cu nasturi decorativi, pe mijloc, pe laterale dar și asimetric, stânga-dreapta. Se poartă, de asemenea și modelele de fuste cu capse decorative, adesea din denim, vinilin sau piele, dar nu numai. Cum ai putea asorta aceste modele de fuste cu nasturi decorativi și capse ornamentale în iarna aceasta?

fuste cu capse și nasturi decorativi

Alege fuste cu capse și nasturi decorativi de aici

Inspirate din moda anilor 60-70 aceste piese vestimentare sunt versatile, indiferent de ocazie!

Am căutat prin magazinele online modele care să reunească cât mai multe trenduri actuale. Am ales fuste cu nasturi decorativi pe laterale, amintind de look-ul de școlăriță al colegiilor cu prestanță americane, gen preppy. Am ales fuste cu nasturi pe mijloc, scurte dar și midi, pe drept sau asimetric aplicați, pentru un plus de efect.

Citește și:

Am ales și multe modele de fuste cu capse decorative, ideale pentru ținutele casual, dar și sport ori office. Iată câteva sfaturi de ”bună-purtare”, în ordinea ”numerelor de pe tricouri”. Iată, deci, cum să asortezi fustele cu nasturi decorativi alese ilustrativ ăn acest material, pentru a te inspira și în alegerile și stilizările tale viitoare de outfit-uri:

  • Fusta din stofă gri, cu nasturi pe laterale și cordon în talie arată perfect cu pulovere groase, pufoase, dar și cu bluze și cămăși office. Neapărat cu cizme sau cu escarpeni, la birou.
  • Fusta din stofă cadrilată, cu închidere asimetric, parte peste parte e perfectă oricum! Cu bocanc și pulover ori sweater maxi, cu cizme lungi și bluze satinate, cu cămăși office și stiletto!
  • La fel de versatilă o desemnez și pe fusta midi, conică cu pătrățele mici și nasturi decorative pe o parte! Ideală la birou, la întâlniri de afaceri, cu pantofi cu toc sau cu calapod bărbătesc, ideală și cu botine.
  • Fusta midi, croită cloș, din material cadrilat, ca acel gen de fuste cu nasturi pe mijloc, propusă de Chanel este o altă opțiune versatilă. Ideal, combin-o cu cizme, botine sau ghete, cu ciorapi sau dresuri la vedere, cu pulovere groase, oversize sau bluze cu guler interesant.
  • Fusta în A, mini, ca toate acele fuste cu nasturi decorativi a la anii 60, este mai degrabă de look de școlăriță sau preppy. Poart-o cu bluze și cămăși, cu botine sau pantofi Oxford sau cu cizme lungi și largi.
  • Să vorbim și despre fuste cu capse decorative, aceste piese urban-cool, ideale la birou, dar mai ales casual sau sporty. Dacă alegi modele de fuste cu capse decorative pe mijloc, din denim, alege modele cu patchwork, cu cusături, petice, detalii decorative. Poartă-le cu cizme, boots, bocanci, sandale și ciorapi la vedere, pantofi sport sau androgini.
  • Dacă alegi fuste cu nasturi decorativi stil capse, din materiale mai ”altfel”, de exemplu, din piele, le poți asorta la orice ținută. Cu cămașă albă la birou. Cu cizme casual, Cu sandale metalice sau cu aplicații strălucitoare, în club.
  • Tot la categoria de fuste cu nasturi pe mijloc intră și fusta a ala anii 70, din reiat. Cu clapete și betelie ca în acea perioadă, acest gen de gustă se asortează perfect cu helăncile pe gât, cu puloverele oversize, și fără doar și poaote, cu cămășile cadrilate.

fuste cu capse decorative și fuste cu nasturi pe mijloc

Citește și:

Vezi mai multe modele de fuste cu nasturi

Sper că sugestiile mele de asortare și de alegerea a unor fuste cu nasturi decorativi la modă în acest sezon te vor ajuta să trasezi ținuta perfectă pentru tine. Casual, sporty, office, business sau elegante, pline de rafinament și sofisticare vor fi toate ținutele ce au la bază această piesă vestimentară simplă dar de efect: fusta cu nasturi ornamentali.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.