Setari Cookie-uri

Fuste pentru gravide usor de combinat in multe tinute

Sunt convinsa ca ti-ai inchipuit in repetate randuri momentul cand o sa fii mamica, dar te-ai gandit vreodata cum se vor desfasura cele noua luni de sarcina? Ce o sa mananci, daca o sa iti fie rau in fiecare zi, cum o sa te imbraci, cu ce o sa te incalti ca sa nu te doara picioarele, cum o sa te deplasezi dintr-un loc in altul...

Eu m-am gandit si la asta si inca ma gandesc, chiar daca planuiesc sa mai astept ceva timp pana la marele eveniment.

Sunt de parere ca fiecare zi din momentul in care aflam ca o sa dam nastere unei vieti nu o sa mai fie doar o simpla zi pentru noi. Important este sa nu ne pierdem cu firea, sa nu disperam pentru ca... nu suntem pregatite si mai bine am incepe sa ne obisnuim cu listele, eventual sa tinem un jurnal care sa ne scuteasca de anumite situatii neprevazute si neplacute.

Dincolo de alimentatie, parerea mea este ca si hainele joaca un rol important in viata unei viitoare mamici. Despre alimentatia pe timpul sarcinii nu o sa vorbim acum, insa despre cum ar trebui sa ne imbracam ca sa ne simtim confortabil si frumoase in acelasi timp am pregatit cateva idei in continuare.

Fuste pentru gravide in outfit-uri casual

Fusta se numara printre cele mai lejere piese vestimentare pentru gravide. Este posibil ca dulapul viitoarelor mamici sa se schimbe in totalitate pentru intreaga durata a sarcinii si, inclusiv adeptele stilului sport, sa renunte de buna voie si nesilite de nimeni la blugi si alte tipuri de pantaloni in favoarea fustelor.

Citește și:

Pe mine nu ma sperie ideea, asa ca am luat repede o fusta scurta pana la genunchi, am pus-o in aceeasi combinatie cu o bluza cu model petrecut si espadrile (cat timp o sa fim cu burtica mare va trebui sa cam renuntam la tocuri si la incaltamintea solicitanta) si am obtinut un outfit care o sa ne asigure tot confortul din lume si o sa ne pastreze eleganta si feminitatea.

Fuste pentru gravide in outfit-uri casual

Fusta neagra Bluza fucsia Espadrile negre

Tinuta eleganta pentru gravide

Ma indoiesc ca in cele noua luni de sarcina nu o sa se iveasca niciun eveniment la care sa fim nevoite sa venim imbracate elegant, asa ca am incercat sa combin cateva elemente vestimentare si sa obtin o tinuta cat se poate de lejera, care sa ne faca sa ne simtim bine in pielea noastra si sa stralucim.

Am ales o fusta midi din dantela, o bluza alba cu umerii goi si neaparat larga (ca sa nu strangem burtica) si o pereche superba de sandalute cu toc gros si cat mai mic. Incaltamintea cu platforma si cu toc gros este ideala pentru femeile insarcinate, obisnuite sa mearga pe tocuri zi de zi.

Citește și:

Fuste pentru gravide in tinute elegante

Fusta din dantela Sandale cu toc gros Bluza pe umeri

Sursa Foto Front Page: shutterstock/tomvolkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.