Setari Cookie-uri

5 tipuri de fuste de vara superbe

Te-ai trezit in toiul verii fara cele mai misto modele de fuste? E ok, m-am gandit la tine si vin cu cateva recomandari.

Tu sa nu faci ca mine atunci cand vine vara, sa te incapatanezi sa iti ascunzi picioarele pana in ziua in care termometrele indica 35 de grade.

Vara trece repede si iar o sa te trezesti la sfarsit de august, chiar septembrie, ca ai uitat sa scoti din dulap hainele de sezon.

Nu ai haine de sezon? Nici eu nu am outfit-urile complete, de aceea am pornit in cautarea unor modele de fuste in care as vrea sa-mi petrec restul zilelor de vara. Iata-le!

Fusta de vara kaki

Nu port fuste, dar daca ar fi sa o fac m-as simti confortabil intr-o fusta vaporoasa, in clos. Motivul este simplu: pot sa-mi pastrez tenisii in picioare.

Fusta kaki cu talie elastica completeaza o tinuta lejera de vara deja formata dintr-o pereche de incaltari casual si un tricou cu decolteu in V.

O alternativa perfecta vara aceasta la fusta kaki este fusta camuflaj.

Fusta de vara kaki

Vezi mai multe modele de fuste kaki

Citește și:

Fusta de vara midi

Daca nu e modelul de mai sus, este modelul din imaginea alaturata.

Fusta midi mulata este si ea un exemplar ce poate fi purtat cu pantofi casual, depinde doar de materialul din care este confectionata.

Fusta midi cu imprimeu este realizata dintr-un material fin, placut la atingere, care cere a se purta cu sandale sau pantofi cu toc.

Fusta midi cu imprimeu

Modele de fuste midi

Fusta de vara cu bretele

Avand in vedere ca se poarta bustierele si bluzele cu vedere la buric, o fusta cu bretele este perfecta pentru a completa cu succes tinuta de zi cu zi.

Picioarele relaxeaza-le intr-o pereche de espadrile, pe cap pune o sapca sau o palarie, iar geanta trebuie sa fie un rucsac de dimensiuni mici.

Fusta cu bretele

Alege modelul de fusta care ti se potriveste

Fusta mini de vara

Nu strica sa mai iesim din cand in cand din zona de confort si sa ii surprindem pe cei din jurul nostru facandu-ne aparitia intr-o fusta mini.

Citește și:

La cat de ridicate sunt temperaturile, este si pacat sa ne acoperim din cap pana in picioare in materiale.

Picioarele-s bronzate deja, iar o fusta mini cu imprimeu in culori vii nu o sa faca altceva decat sa evidentieze frumusetea lor.

Fusta mini de vara

Alege o fusta mini care te avantajeaza

Fusta de vara cu reflexii aurii

Fusta midi cu reflexii aurii face soarele sa-ti zambeasca cu si mai mult drag.

Nu-ti mai trebuie decat un top cu bretele subtiri, o pereche de sandalute cu toc fin si esti gata sa onorezi cu prezenta invitatia la terasa din parc.

Vrei sa o porti si intr-o zi obositoare de munca? Inlocuieste tocurile cu tenisi sau espadrile si e totul perfect.

Fusta midi in clos

Modele superbe de fuste in pliuri


Atunci cand alegi sa porti fusta, midi, mini sau maxi, adu-ti aminte ca aceasta piesa vestimentara sublinieaza feminitatea si eleganta indiferent cu ce o asortezi.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Diana Indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.