Setari Cookie-uri

Geci groase de iarna: infrunta frigul cu stil

Exista o perioada cand as fi facut orice numai sa nu pot geci matlasate sau jachete din acestea pufoase, masive. Mie se parea ca arat ca un Incredible Hulk in variante feminina. Si, vorba aceea, a cam suferit baba la frumusete. In cazul meu, am suferit de frig.

Probabil ca si designerii ce au creat jachetele tip Puffa s-au gandit la acelasi lucru. S-au gandit ca femeile nu ar alege nici in ruptul capului sa poarte geci groase de iarna daca nu sunt fashionable.

Si sincer, acum port acest gen de jachete! E adevarat ca am inceput mai devreme, de cand am racit serios “la frumusete”. Asta nu ma face mai putin incantata de faptul ca imi este si cald dar sunt si in tendinte!

Marii designeri experimenteaza de cateva sezoane cu functionalul inj moda, asa ca extensia aceasta a venit firesc.

Iar gecile Puffa sau jachetele tip patura din iarna aceasta sunt intai de toate functionale. Sunt calduroase si urbane! Iar datorita talentului creativ al designerilor sunt si usor de asortat chiar cu rochii pretioase, broderii sau chiar la tinute sobre in dress code office. Inainte de a ma lua gura pe dinainte, iata ce modele de geci groase de iarna sa cauti, sa-ti tina de cald si de… trend!

Citește și:

Alege geci groase de iarna tip Puffa

Acum le iubesc. Dar mult timp am fost frienemies. Mult timp am avut o relatie de tip love/hate. V-am povestit mai sus de ce. De la o vreme insa, ador gecile groase, matlasate, de tip Puffa.

Pouffa e maaaare! Este o geaca de Hulk, de ce nu! Dar este atat de chic! Mai ales daca alegi sa o porti cu ceva feminin. Ca este vorba de textura satinata, ca este vorba de insertii de blana, sau de pantofi ori ghete cu toc, ca o porti cu pantaloni la dunga sau cu rochii diafane, geaca aceasta este in tendinte in sezon. Si bine face, caci este atat de calduroasa! Cele mai chic geci groase de iarna

Cele mai chic geci groase de iarna

Gecile denumite “blanket” (patura) sunt chic! Inspira-te de la Mulberry!

Acum chiar trecem la lucruri serioase! Adica vorbim de modelele de geci groase de iarna tip patura, sau asa cum le zic englezii blanket.

Stii pledurile acelea matlasate pe care le tot vezi in filme? Ei bine, marii designeri le-au regandit sub forma de jachete drapate, calduroase. Ce zici? Indraznesti?

Citește și:

Fie ca indraznesti, fie ca incepi usor cu o geaca matlasata, nu vei regreta! In primul rand iti va fi cald, cu atat mai mult daca alegi lungimi midi. In al doilea rand, vei fi stilata! Cu o geaca groasa de iarna, de fas! Cine-ar fi zis?

Sursa foto front page – Alexandru Zdrobau/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.