Setari Cookie-uri

Geaca de iarna pentru barbati: piese hardcore pentru vreme geroasa

Nu sunt sigura ca poti sa oferi cadou unui barbat o geaca de iarna, dar stiu ca puteti urmari impreuna acest material. Tu ii arati si el alege. Tu ii sugerezi si el cumpara. Vremea asta e numai buna de facut copii si cumparaturi.

Sunt unii barbati mai frigurosi decat noi femeile. Barbati care nu ies din casa pana nu si-au pus in picioare bocancii imblaniti, fularul, caciula si cea mai calduroasa geaca. Pentru acestia am pregatit materialul de fata, dar si pentru ca am barbati in viata mea la sanatatea si confortul carora ma gandesc in permanenta.

Si barbatii sunt fuduli, si barbatii vor sa fie in pas cu moda, asa ca s-ar putea sa ai o surpriza si sa constati ca sta mai mult decat tine sa aleaga un model de geaca care sa ii satisfaca toate preferintele. Cu toate astea, cand vine vorba de sanatatea lor, unii sunt chiar mai grijulii decat noi. Eu am incercat sa selectez modele de geci de iarna din mai multe stiluri vestimentare si pentru gusturi diferite (barbatii mai sunt si pretentiosi).

Geci de iarna imblanite pentru barbati

In principiu am cautat sa fie toate gecile imblanite si sa aiba gluga. Barbatii care nu poarta caciula sau sapca vor cauta o geaca cu gluga, pentru ca si ei se indispun daca ajung la locul de munca plouati si cu coafura stricata de ploaie sau de vant.

Citește și:

Ca si noi, daca nu aleg o geaca kaki sau cu imprimeu camuflaj, barbatii poarta geci in culori neutre: negru, gri sau albastru. Le-am ales dupa placul lor, insa nu am putut sa raman indiferent in fata unei geci imblanite de culoare rosu aprins. Cam pe toti ii prinde bine aceasta nuanta, asa ca ii poti sugera partenerului tau sa incerce sezonul asta o geaca de iarna rosie. O sa te indragostesti si mai tare de el.

Geci de iarna imblanite pentru barbati

Geaca parka Adidas Geaca rosie cu dublura Geaca de iarna cu gluga

Geci calduroase pentru vremea geroasa

Un alt aspect important pentru barbati il reprezinta buzunarele. Sa fie cat mai multe si mai mari, la exterior si pe interior, sus si jos. Le sunt de folos in special barbatilor care nu poarta geanta sau ghiozdan. Dar de ce sa nu recunosc: si mie imi plac gecile cu multe buzunare.

Nu sunt multi, dar sunt cativa care prefera gecile lungi. Si cand spun geaca lunga ma refer la o geaca cu croiala dreapta si buzunare amplasate undeva in zona pieptului.

Citește și:

Un alt model de geaca care le place este modelul matlasat, atat de des intalnit in randul barbatilor, cat si in randul femeilor.

Cat despre combinatul acestor modele de geci cu alte piese vestimentare, treaba este simpla. Se potrivesc cu blugi si chiar cu pantaloni office, cu pantaloni sport, iar in picioare se pastreaza bocancii si ghetele.

Geci de iarna pentru barbati

Geaca imblanita Jack&Jones Geaca matlasata Jack&Jones Geaca lunga imblanita G-Star Raw

Acum ca am stabilit si ce tipuri de geci calduroase ar fi potrivite pentru iubitul tau, nu mai ramane decat sa asteptati zapada si, implicit, temperaturile scazute, dar sa va bucurati de aceasta data cum se cuvine de acest anotimp.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By HomeArt

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.