Setari Cookie-uri

Gecile matlasate cu dublură de blană sunt cool și călduroase 

Hai, tu, serios? Încă o geacă matlasată? Dar nu te-ai plictisit de ele? Nu te-ai plictisit să fii așa sporty? Nu ai vrea un look mai sofisticat, mai prețios, mai feminin, mai elegant? Pentru toate femeile care au fost întrebate acest lucru, designerii au inventat în acest sezon geci matlasate cu dublură de blană.

Creatorii de modă ai sezonului au adus în prim-plan multe modele de geci matlasate cu dublură de blană. Pentru că mega-confort și pentru că super-eleganță. Pentru că noi, femeile momentului, putem fi și bine încotoșmănate, dar și extrem de sofisticate. Iar modelele de geci matlasate cu dublură de blană sunt exact ce trebuie!

Aceste geci căptușite cu blană sunt la limita dintre casual-sport și prețios. Se situează între ținută effortless, basic, sporty, relaxată și linie sofisticată,m opulentă, bogată, luxury. Adică este un exemplu reprezentativ pentru tendințele actuale. Modelele de geci și paltoane cu dublură de blană respectă cu sfințenie moda acestui sezon rece, în care texturile diferite și sursele de inspirație contrastante sunt juxtapuse și echilibrate în aceeași ținută, uneori, în aceeași piesă vestimentară.

Citește și:

sacouri prețioase casual-șic

Alege sacouri prețioase casual-șic

Alege geci matlasate cu dublură de blană, fie modele sport, fie modele elegante!

Probabil că una dintre cele mai reprezentative combinații vestimentare este aceea propusă de Balenciaga. Aici modelele de geci matlasate cu dublură de blană au îmbinat perfect detaliile sport cuy acelea prețioase. Aixi gecile sport au aut dublură de blană animal-print. Geci și paltoane cu dublură de blană am văzut și Chloe, Louis Vuitton și Coach.

Aici, aceste geci căptușite cu blană au pornit de la ideea de cojocel. La Vuitton s-au îmbinat pielea întoarsă cu blana plușată. La Vuitton piele cu blana moale, pe alocuri cu inserții de galben neon. Iar la Coach paltoanele din piele și blană au fost căptușite cu blană în contrast, pe interior. Iar la Tom Ford asistăm la o inversare: palton din piele dublat pe dinafară cu strat de blană luxury. Și tocmai pentru că mulți designeri au prezentat modele de geci matlasate cu dublură de blană și modele de paltoane îmblănite, am ales și eu câteva modele versatile, din care îți poți alege favorita.

Citește și:

geci cu dublură de blană

Alege geci cu dublură de blană de aici

Mizează pe inserțiile prețioase de blană, juxtapuse altor texturi sofisticate

Dacă alegi să porți geci matlasate cu dublură de blană, într-un stil smart-casual, mai degrabă sport, alege fâșul, fâșul mat, reiatul sau pielea! Sunt printre cele mai rezistente materiale, atât la uzură, cât și ca perenitate în tendințe. Până la urmă, poate sezonul viitor nu vrei să investești iar într-o haină de iarnă! Dacă vrei să alegi conform trendurilor actuale, să mergi pe geci și paltoane cu dublură de blană, îmbinând croiala și inserțiile de țesături și texturi semnificative pentru acum, ai și aici multe combinații!

Poți alege geci căptușite cu blană, având model de cojocel, din piele întoarsă sau piele. Poți merge pe geci matlasate cu dublură de blană, îmbinând texturi strălucitoare, metalice, chiar. Sau poți opta pentru geci de blugi, căptușite cu blană, între urban și sofisticat, opulent și effortless.

Citește și:

    geci și paltoane cu dublură de blană, geci căptușite cu blană

    Adică exact așa cum este acest moment în modă. Acest moment în care se îmbină rochiile vaporoase, transparente din dantelă, voal, cu broderii prețioase și gecile sport, stil Parka sau din gabardină. Acest moment în care se îmbină hainele de blană colorate cu pattern-urile etnice, pielea și tricotajele. Acest moment în care bocancii army sau pantofii cu calapod bărbătesc completează redingotele de inspirație victoriană și rochiile din materiale fine, prețioase, Baroce, adesea cu multe volane și detalii feminine. Acest sezon atât de eclectic încât toate contrastele se întâlnesc și fac casă bună. Acest sezon în care care se poartă sportivele geci matlasate cu dublură de blană, luxury, prețioasă, fină, ladylike.

    Citește și:

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.