Setari Cookie-uri

Genti versatile de toamna: cumpara accesorii ce nu se demodeaza niciodata!

Eu sunt gata de toamna cu cele mai chic sugestii de haine si accesorii! Sunt pregatita cu cele mai frumoase variante de tinute. Si mi-am facut temele bine-bine, ca sa stiu ca nu arunc banii pe fereastra.

Eu sunt ceea ce s-ar numi o fashionista cumpatata. Altfel spus, imi plac hainele, pantofii, gentile si bijuteriile. Insa nu sunt genul care cheltuieste banii, doar ca sa aiba ultimul model in garderoba.

Tocmai de aceea am cautat ce modele de accesorii se poarta in sezonul viitor. Si am selectat cateva modele de genti versatile de toamna, care se asorteaza cu usurinta in orice gen de tinuta.

De la tinute casual, la outfit-uri sport, pana la tinute office sau stiluri business, aceste genti si posete iti vor completa hainele. Si asta, fara sa iti golesti contul bancar.


Alege tonuri neutre pentru variante usor de asortat

Gentile gri, gentile negre si gentile nude sunt modele usor de asortat, datorita tonurilor neutre. Important este sa iti alegi modele de genti cat mai simple, fara decoratiuni in plus.

Nu te gandi ca aceste genti versatile de toamna sunt in stil minimalist. Ci, pur si simplu, nu au detalii in plus, redundante. Ca e vorba de o catarama mare, sau de o textura interesanta, ce iese in evidenta, este chiar recomandat ca geanta ta sa aiba personalitate. Deci nu alege un model basic, atunci cand te gandesti la combinatii versatile.

Citește și:

Cele mai chic genti de mana versatile in tonuri neutre

Alege genti versatile in tonuri neutre


Gentile versatile pot fi si colorate

Cele mai indraznete genti versatile de toamna sunt cele colorate. O geanta rosie, o geanta verde, fuchsia, violet, galbena sau oranj, culoarea tare nu este neaparat greu de asortat.

Ba dimpotriva, aceste genti sunt usor de asortat in pofida nuantelor acide, ce ies in evidenta. Nu fugi de culorile tari, ba chiar, incearca si variante de genti colorate dintr-o textura interesanta: snake skin sau modele matlasate.

Genti colorate usor de asortat

Vezi genti colorate usor de asortat


Alege genti versatile de toamna in gama de marouri

Cu siguranta aceste genti versatile de toamna sunt preferatele mele. Sunt indragostita de gentile maro! Nude, bej, crem, cognac, maro inchis – toate tonurile din paleta de marouri sunt pe gustul meu.

Maroul este rafinat, este elegant, este usor de mixat in orice fel de tinuta. Se potriveste cu albastrul jeansilor in tinuta casual. Geanta maro poate fi asortata si in tinutele office – alaturi de gri si bleumarin e minunat! Dar si la tinute de seara. Conditia este sa alegi un model mai scump, intrucat pielea maro ieftina poate parea cu adevarat ieftina!

Citește și:

Gentile maro se potrivesc in orice tinuta

Iata genti maro pentru orice tinuta


Alege cele mai chic modele de genti versatile de toamna pentru o toamna in tendinte. Si, daca alegi inteligent, poti purta aceste accesorii si mai departe de acest sezon!

Sursa foto front page – Josh Sobel/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.