Setari Cookie-uri

7 tipuri de ghete calduroase pe care sa le ai intr-un weekend la munte!

Cand mergi la munte trebuie sa ai in vedere doua aspecte importante in ceea ce priveste incaltamintea pe care o vei purta acolo: 1) fara incaltaminte care aluneca; 2) incaltamintea sa fie neaparat imblanita. Restul nu mai conteaza, oamenii vin la munte sa se distreze.

"Frigul vine de la picioare" - ca e adevarat sau nu, eu am simtit pe pielea mea cum e sa ti se strice dispozitia si sa te plangi apoi de dureri abdominale pentru ca am stat cu picioarele pe gresia rece sau pentru ca am mers prin zapada incaltata intr-o pereche de adidasi (da, sunt genul ala care poarta adidasi chiar si iarna). A fost nevoie sa trec de cateva ori prin rau ca sa ma conving ca iarna e pentru bocanci, ghete si cizme imblanite, si ca sunt alte trei anotimpuri in care pot purta de dimineata pana seara adidasi si tenisi.

Imagineaza-ti, purtam adidasi si cand mergeam la munte. Pai ce om sanatos ar face asta? Cand vad acum pe cineva in aceasta situatie imi fac cruce si ma intreb cum de am facut si eu asta. Trebuie sa ai mare grija cand alegi incaltamintea atunci cand vrei sa iti petreci weekend-ul la munte iarna. In primul si in primul rand ca trebuie sa ai cea mai calduroasa pereche de incaltaminte din cate exista si sa te fereasca de cazaturi.

Citește și:

Ghete imblanite si antiderapante

Din fericire, se gasesc ghete si cizme antiderapante pentru toate gusturile. Stii ca nu toata incaltamintea de iarna pentru munte este eleganta si feminina, de aceea am incercat sa selectez cele mai finute modele, care sa placa chiar si celor mai pretentioase femei.

Ce crezi, modelele de ghete imblanite si antiderapante pe care le-am gasit pot fi purtate inclusiv cu fustite si rochite. Nu zic ca la munte te duci ca sa te imbraci cu haine elegante, doar ca, daca nu vrei sa te ingreunezi cu mai multe perechi de incaltari, poti sa alegi o singura pereche pe care sa o incalti si cand urci pe munte, dar si cand mergi la restaurant.

Ghete calduroase pentru munte

Ghete trekking impermeabile Ghete imblanite UGG scurte Ghete piele intoarsa

Ghete calduroase pentru sporturile de iarna

Totusi, pentru urcatul pe munte sau pentru atunci cand vrei sa te dai cu sania, gasim ghetele special gandite pentru astfel de activitati. Daca le ai in picioare, poti uita definitiv de griji. Nu aluneci, nu risti sa iti intre umiditate la picioare si nici nu o sa simti frigul. Sunt super imblanite si talpa lor nu o sa permita sa te dezechilibrezi.

Citește și:

Si pe acestea le poti purta cu colanti caldurosi si fusta pe deasupra sau cu pantaloni si rochie pe deasupra (da, este un trend pe care trebuie sa il incerci in 2018). Crede-ma, cei aflati pe partie nu isi vor pierde vremea analizand outfit-urile celorlalti, lumea se afla acolo sa se simta bine, asa ca nu iti bate prea tare capul cu combinatiile pe care le faci. Pune pe primul loc sanatatea ta (adica sa nu ingheti) si in al doilea rand nu uita de ce te afli la munte.

Ghete calduroase pentru munte

Cizme de piele nabuc Ghete cu garnitura din blana Apreschiuri aurii

Acum ca ai gasit ghetele ideale pentru munte, mai trebuie doar sa le propui prietenilor sau iubitului sa mergeti in weekend la munte si sa va bucurati de o mini vacanta bine meritata.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kiryl Padabed

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.