Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase ghete din catifea - irezistibile!

Nu lasa temperaturile scazute sa iti schimbe stilul vestimentar. Combina cele mai calduroase piese vestimentare cu ghetele din catifea si toti prietenii te vor invidia pentru outfit-urile cool. Da, se poate chiar si la -10 grade.

Am avut un an 2017 catifelat: rochii din catifea, bluze, body-uri si jachete din catifea. Iar 2018 se anunta la fel, startul fiind dat de ghetele catifelate care au aparut in numar mare in magazinele online. In numar mare si modele fara pereche, unele mai frumoase decat celelalte. Zic ca este timpul sa iti achizitionezi si tu o pereche ca sa nu iti para rau mai tarziu.

Ghetele din catifea vin atat de frumos in picioare cand porti rochie in clos sau fusta mulata (si invers), si tot aceleasi ghete din catifea se completeaza minunat cu o pereche de pantaloni eleganti sau jeansi. Trebuie doar sa intri in posesia unei perechi si iti vei da seama ce trebuie sa faci mai departe cu ele. Iata cateva recomandari irezistibile:

Ghete din catifea cu sireturi in outfit-uri casual

Catifeaua neagra este la mare cautare in special cand vine vorba de incaltaminte. Asta pentru ca o pereche de ghete din catifea negre se potriveste in absolut orice combinatie vestimentara. Ca vrei sa te imbraci office, cu pantaloni drepti, camasa si sacou, romantic-girly, cu rochie sau fusta si pulover oversize, sau sa pui cele mai simple haine pe tine, ghetele catifelate negre sunt acolo sa iti completeze tinuta si sa se asigure ca nu o sa treci neobservata. Stii cum se zice: "viata este prea scurta ca sa porti tinute plictisitoare".

Citește și:

Daca totusi vrei o culoare inchisa, dar nu negru, gasesti ghete din catifea albastre si verzi. Si despre ele pot spune ca nu sunt pretentioase si se asorteaza cu aproape orice.

Ghete catifelate

Ghete catifelate negre Ghete catifelate albastre

Ghete din catifea pentru tinute deosebite

Daca esti genul de femeie care atrage toate privirile asupra ei pe oriunde ar trece, atunci ghetele din catifea vin cu dedicatie speciala pentru tine. Dar nu orice model de ghete catifelate, ci modelele in culori aparte, cum ar fi alb si fuchsia. Asta pentru ca tu nu stii ce inseamna tinuta plictisitoare sau accesorii simple, la tine totul este extravagant.

Cand vine vorba de incaltaminte din catifea, cate dintre noi crezi ca vor indrazni sa poarte catifea alba? Si ghetele catfielate albe chiar sunt ceva ce ar trebui sa ai. Iti recomand sa le porti cu fuste si rochii sau cu o pereche de pantaloni intorsi la margini, ca nu cumva sa le iei din frumusete.

Citește și:

Pentru blugii skinny inchisi la culoare, si nu numai, pastreaza ghete din catifea fuchsia.

Ghete din catifea

Ghete din catifea albe Ghete din catifea fuchsia

Cum sa nu iubesti sa fii femeie? Cum sa nu iti placa sa ai atatea posibilitati de a te imbraca in fiecare zi altfel, de a fi in fiecare zi altcineva? Cum sa nu iti doresti sa fii mamica de fata ca mai tarziu sa o imbraci pe ea dupa placul inimii tale si mai tarziu sa va sfatuiti in ceea ce priveste moda? Si sa nu uitam ca moda se intoarce si este foarte probabil ca fiicele noastre sa poarte la un moment dat chiar hainele noastre. Nu le arunca!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Papanum

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.