Setari Cookie-uri

7 ghete impermeabile: modele pentru orice stil

Ghetele impermeabile ar trebui să fie prioritare la cumpărături în acest sezon. Disponibile la prețuri extrem de diferite, am găsit pentru tine șapte modele practice care să te însoțească la fiecare pas iarna aceasta, potrivite și pentru munte și pentru oraș.

Să găsești perechea aia drăguță de ghete pe care să îți placă să o porți și în care să te și simți bine se poate dovedi o sarcină destul de tricky. Pentru că opțiunile sunt atât de multe, dar și pentru că nu știi exact ce ți se potrivește mai bine.

Atunci când iarna înseamnă și condiții de ploi, de ninsori este cu atât mai dificil și urgent să încalți ceva care să aibă atât funcție de protecție, cât și una estetică.

👞 Cum alegi ghete impermeabile de calitate
👞 Bocanci din piele impermeabilă Dr. Martens
👞 Ghete impermeabile talpă antiaderentă Timberland
👞 Ghete stil sport de zăpadă
👞 Ghete impermeabile Prima Loft The North Face
👞 Ghete de cauciuc impermeabile căptușite Tommy Hilfiger
👞 Ghete impermeabile din piele întoarsă Olang
👞 Ghete impermeabile drumeții Columbia Fire Venture

Citește și:

Cum alegi ghete impermeabile de calitate

Dacă vrei să îți fie mai ușor data viitoare când planifici o ședință de shopping și ești în căutarea unor ghete impermeabile de calitate, care să aibă o durată mare, să știi că poate fi mai ușor decât crezi. Trebuie să ții cont de niște detalii:

  • uită-te cu atenție la materialul din care perechea de încălțăminte este confecționată și informează-te despre ce beneficii conferă, dar și ce dezavantaje are.
  • nu te grăbi cu achiziția și probează în mai multe locuri ceea ce îți place,
  • ține cont de talpă care trebuie să fie aderentă și orientează-te către un interior căptușit sau îmblănit.
  • șosetele sunt la fel de importante pentru a-ți păstra picioarele calde - nu trebuie să transpiri, să capete miros sau să te jeneze la mers pentru că sunt prea aspre.
  • ai în vedere unde vei purta ghetele și în funcție de asta orientează-te către modelul de ghete care ți se potrivește mai bine.
  • lasă piciorul să respire și alege un material de calitate - nu este indicat ca piciorul să stea într-un mediu neplăcut pentru că dacă transpiră vei simți mai tare frigul.
  • există ghete de iarnă simple și ghete de iarnă de zăpadă - ambele cu factor de impermeabilitate, doar că la unele mai scăzut și celelalte mai ridicat.
  • aspectul este la fel de important: brandurile de top se întrec în a oferi încălțăminte de iarnă cât mai frumoasă - dar evită blănițele exterioare sau orice decorațiuni suplimentare care se întrețin greu.

Bocanci din piele impermeabili Dr. Martens

Citește și:

De la brandul Dr. Martens am ales pentru tine o pereche de bocanci foarte practici și versatili - credem cu tărie că se potrivesc atât cu o pereche de jeanși, dar și cu o rochie de iarnă pentru un look urban casual - au un vârf ușor rotunjit, foarte elegant.

De culoare maro închis, stil casual, această pereche de încălțăminte de iarnă este ideală în sezonul rece mai ales pentru că este impermeabilă și nu permite apei să pătrundă în interior. Confecționați din piele naturală acești bocanci se pot purta și prin drumeții, cât și pe la plimbări prin oraș.

Vezi preț bocanci din piele

Ghete impermeabile din piele nabuc cu talpă antiaderentă Timberland

Odată cu zăpezile, iarna apare și poleiul atunci când temperaturile scad. Iar atunci se formează zone alunecoase și te poți accidența ușor dacă ești puțin neatentă. O soluție să previi neplăcerile ar fi niște ghete cu talpă antiderapantă.

Citește și:

Ghetele impermeabile din piele năbuc de la Timberland sunt o propunere foarte bună - acestea dispun și de tehnologia Anti-Fatigue; culoarea este una plăcută, un gri închis.

Vezi preț ghete Timberland

Ghete stil sport de zăpadă

Pentru cele mai feminine dintre noi, care vor să defileze în cizmulițe ceva mai chic, am găsit niște ghete stil sport de zăpadă - o super încălțăminte de iarnă.

Sunt vișinii și foarte ușoare, asigurând ușurința în mișcare dar și protecție de gradele neprietenoase când gerul se instalează în oraș. Asta și pentru că sunt îmblănite și picioarele vor fi mereu la căldură, așa cum ar trebui - plus că arată și grozav în picior.

Vezi preț ghete de zăpadă

Ghete impermeabile din pânză Prima Loft The North Face

Citește și:

The North Face propune pentru sezonul toamnă-iarnă o pereche de ghete impermeabile din pânză - Prima Loft. Un model uni de culoare albastru închis s-ar putea să îți placă mai mult, mai ales dacă ești o fire mai sportivă.

Talpa este de tip wedge, închiderea cu șireturi și dispune de două tehnologii revoluționare care păstrează căldura și protejează de umiditate - Primaloft și HydroSeal.

Vezi preț ghete Prima Loft The North Face

Ghete de cauciuc impermeabile căptușite cu textil Tommy Hilfiger

Dacă ești mai degrabă genul de persoană care se grăbește să parieze pe ghetele de cauciuc, atunci modelul impermeabil de la brandul Tommy Hilfiger o să ți se pară foarte elegant. Dar mai ales eficient pentru că este îmblănit.

Prevăzut cu guler moale, modelul este confecționat din masă plastică lucioasă și netedă, având totodată și toc stabil. Nouă ni se pare foarte cool pentru că inspiră cumva rafinament, mai ales prin designul original.

Citește și:

Vezi preț ghete Tommy Hillfinger

Ghete impermeabile din piele întoarsă cu șireturi roșii Olang

Cizmele din colecția Olang includ și o pereche de ghete de piele întoarsă cu garnitura de fetru. Cu o combinație de culori neutre, ni se par foarte atrăgătoare ca înfățișare, dar mai ales recomandate pentru că sunt impermeabile și protejează.

Stil casual, vârf rotund, toc masiv - dispune de șireturi de rezervă și branturi detașabile dar și izolație termică. Sunt niște perechi de încălțăminte de iarnă ideale pentru când este frig.

Vezi preț ghete Olang

Ghete impermeabile de drumeții Columbia Fire Venture din piele naturală

Din categoria pantofi de piele pentru iarnă mai poți opta și pentru niște ghete impermeabile pentru drumeții de la Columbia Fire Venture. Se prezintă ca un model rezistent la apă.

Citește și:

Au un vârf rigidizat, spatele călcâiului la fel și sunt fără încălzire, dar sunt extrem de practice pentru vacanțele la munte, ideale pentru acest sezon.

Vezi preț ghete Columbia Fire

Mai trebuie să știi și să te bucuri de zăpada asta care ne dă de furcă uneori. Până la urmă frumusețea acestui anotimp stă și in modul cum oamenii aleg să il primească. Ne place sa credem că deși este frig, este tare fain sa respiri mirosul asta de frig, de ger, de prospețime... arctică.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.