Setari Cookie-uri

Alege ghetele statement cu platformă și toc înalt și gros

Cât încă mai este vreme de ele, să vorbim despre ghete cu platformă și toc înalt, atât de cool în toamna ce a trecut și iarna pe care o așteptăm să treacă. Totuși, până trece, așa e că îți va fi dor cel puțin de ținutele în layere și de cizmele acestui sezon?

Mie, una, îmi va fi dor de purtat cizme, ghete, botine, bocanci, paltoane sofisticate din stofă, pulovere pufoase, layere de eșarfe și fulare, șaluri ample, căciuli groase, mănuși! Serios,e ceva în alcătuirea acestor ținute de sezonul rece care mă fascinează. E ceva interesant, șic, prețios, chiar și în cele mai casual stiluri. Poate că e tocmai stilul în straturi, cine știe? Poate că sunt cizmele șic, cine știe?

Oricum,. Dacă este să judecăm acest sezon și începutul de primăvară ce vine, doar după încălțăminte, boy, oh, boy! Chiar am avut ceva piese statement din care să ne alcătuim look-ul! Designerii au creat multe ghete statement cu platformă înaltă, multe ghete statement cu toc înalt și multe modele fără toc, dar nu despre ele vorbim azi.

Citește și:

Azi vorbim despre cum să fii ladylike dar echipată de cele mai aprige troiene (de care, totuși, eu nădăjduiesc că am scăpat!). Azi vorbim despre cum să fii femme fatale în timp nu îți îngheață picioarele și nici nu aterizezi pe gheață, în încercarea de a purta cele mai sexy tocuri. Pentru că azi vorbim despre ghete cu platformă și toc înalt, adică despre variante care se situează la îmbinarea dintre confort și funcționalitate și sex-appeal.

sandale sexy și clutch-uri prețioase

Descoperă sandale sexy și clutch-uri prețioase

Mizează pe ghete cu platformă și toc înalt pentru un look effortless, sofisticat!

Unde am văzut ghete cu platformă și toc înalt în acest sezon? Ce surse de inspirație au avut creatorii de modă când au trasat liniile colecțiilor lor? Ce ghete statement cu platformă înaltă și toc gros poți alege să respecți trendurile de acum și de la primăvară? Iată câteva sugestii, direct de pe catwalk:

Citește și:
  • McQueen și Dior au creat ghete cu platformă și toc înalt, pornind de la calapodul army, ușor masive, butucănoase, dar fără doar și poate cu o anumită feminitate în ele.
  • Pe variante feminine, chiar ușor ludice a mers Dolce & Gabbana, unde am văzut ghete statement cu toc înalt, acoperite în paiete în steluțe argintii și aurii.
  • Ghete statement cu platformă înaltă și toc deosebit poți vedea la Prabal Gurung și Givenchy.
  • La Saint Laurent vei descoperi ghete statement cu platformă înaltă și ghete statement cu toc înalt, realizate din piele glossy, tip vinilin, cu textură ce amintește de croco și snake skin. De altfel, Saint Laurent a creat, poate, cele mai reprezentative ghete cu platformă și toc înalt pentru acest sezon.
  • Modele interesante, feminin-adrogine de ghete cu platformă și toc înalt găsești și la Chloe, unde textura de catifea se îmbină cu pielea, cauciucul și tocul metalic.
  • Dacă vrei să calci ”alb pe alb”, inspiră-te de la Guvenchy sau Tibi, care au propus ghete albe, mate și lucioase,. Cu platformă și toc înalt, adesea gros.
  • La Fendi găsești ghete cu platformă inclusă și calapod de cowboy, realizate din imitație de piele de șarpe bleu neon.
  • Iar la Jonathan Simkhai vei găsi bocanci army style, din imitație de piele de reptilă, foarte effortless-șic.

ghete cu platformă și toc înalt

Citește și:

Alege ghete cu platformă și toc înalt de aici

Cu toc stiletto, cu toc gros sau cu profil military: orice toc se poartă, doar înalt să fie!

Și pentru că sunt atâtea variante din care poți alege cel puțin o pereche statement în acest sezon, am căutat în magazinele online câteva modele interesante de boots. Dacă vrei să alegi ghete cu platformă și toc înalt mai degrabă versatile, care se vor potrivi și la primăvară și la anul chiar, alege calapodul clasic-feminin. Adică alege modele de ghete cu toc înalt, cu botul ușor rotunjit, cu platformă delicată, nu military cu tocul nici subțire, nici foarte gros, cu catarame deosebite.

Da, cataramele interesante vor continua să se poarte și la anul. La fel și îmbinarea de piele cu piuele întoarsă și piele de crocodil sau de șarpe, de preferință ecologică, căci moda într-acolo pășește.

Citește și:

La fel de bine poți alege ghete statement cu platformă înaltă stil military, pornind de la calapodul de bocanci. Se vor purta ghete cu platformă și toc înalt din piele, piele întoarsă, piele glossy, textură metalică și texturi prețioase, textile, precum catifeaua, de exemplu. De altfel, contrastul de material prețios și calapod de bocanc army arată foarte șic, misterios și atrăgător.

ghete statement cu platformă înaltă, ghete statement cu toc înalt

Cât despre felul în care poți asorta ghete statement cu toc înalt și platformă, acestea pot completa orice fel de ținută tocmai pentru că îmbină multe elemente și detalii, în mai multe stiluri, de la casual-effortless, sport-relaxat, urban-cool, până la feminin-elegant, prețios-opulent, sofisticat-eclectic. Practic poți asorta ghete cu platformă și toc înalt la orice ținută!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.