Setari Cookie-uri

Hainele cu decupaje și modele perforate aduc un plus de stil ținutei tale

Broderia perforată sau decupajele deștept plasate fac furori în vestimentația de damă de câteva sezoane. O fantă pe ici, un șliț pe acolo, să nu mai vorbim despre umerii decupați, care, de câteva sezoane țin fruntea prezentărilor de modă și, care, vor fi șic inclusiv la toamnă! Și pentru că a purta haine cu decupaje și modele perforate aduce un plus de textură și interes ținutei, azi ne focusăm pe ele!

De câteva sezoane asistăm la fenomenul ”pielea la vedere”. Ba cu ajutorul transparențelor, ba cu mici tăieturi și decupaje prin zonele esențiale, așa încât vestimentația să rămână feminină și elegantă, dar să devină și provocatoare. Așa că astăzi ne focusăm puțin pe haine cu decupaje și modele perforate, căci ele rămân la modă și după ce trece vara aceasta, și le vom putea include și în ținutele de toamnă.

Designerii au prezentat multe modele de haine cu decupaje sexy. Umerii decupați, pe care englezii îi numesc ”cold shoulders” (umeri reci) trec, iată, către un alt sezon. Ei sunt prezenți în rochii, bluze și pulovere, cu atât mai mult dacă, pe lângă decupajele ce lasă pielea la vedere se întâmplă și niște volane. Și dacă nu lăsăm umerii să seducă, cu siguranță picioarele sărutate de soare vor arăta impecabil prin șlițurile adânci, până la coapse.

Citește și:

Dar arta decupajelor nu se oprește aici! Se poartă și decolteurile decupate interesant și seducător și fantele decupate senzual de o parte și de alta a taliei, atât la bluze, cât și la rochii (vezi colecția McQueen de vară!). Fără să mai lungim vorba, iată de haine cu modele perforate și cu tăieturi sexy poți purta pentru un look interesant, provocator și cu pielea la vedere și acum și la toamnă!

Haine cu decupaje sexy mai ales în zona decolteului: este toamna în care vei străluci!

Zona gâtului, a decolteului, a pieptului și a umerilor a fost centru de interes pentru plasarea decupajelor și a modelelor perforate. Și asta pentru că s-au întâlnit în același sezon pasiunea pentru detaliile retro și feminitatea. Era și normal să ne concentrăm pe zonele considerate sexy altădată, zonele care, doar ele erau lăsate libere în public.

Citește și:

Totuși, designerii nu au fost atât de pudibonzi, este totuși femeia lui 2018! Femeia curajoasă, demult emancipată, femeia care poate afirma cu certitudine și stil că este a Woman’s World. Așa că, și în cazul senzualelor haine cu decupaje și modele perforate lucrurile nu stau atât de delicat și cuminte precum în perioadele de dinainte.

Jurnalul unei shopaholice, haine cu decupaje și modele perforate , haine cu decupaje sexy, haine cu modele perforate,

Cămașă cu decupaje pe mâneci Rochii cu decolteu decupat

Geacă cu modele perforate

Încă din sezoanele trecute, tăieturile pe laterale, asimetrice au lăsat la vedere pielea. Au lăsat la vedere umăr, piept și abdomen în bluzele Jonathan Simkhai. Au lăsat la vedere talia și picioarele în rochiile Jason Wu. Și au lăsat umerii, decolteul și pieptul, alături de abdomen la rochiile înflorate Zimmermann. Să nu mai menționăm că aproape în toate colecțiile am văzut umeri, fetelor!

Citește și:

Umeri goi și mâneci lungi, umeri lăsați complet la vedere, cu bluze cu decolteul barcă, de la un umăr la altul, umeri goi, ca și cum din top sau rochie s-au tăiat exact zonele ce ar trebui să îi acopere. Și trebuie să spun că este un look sexy acesta! La fel de sexy vor fi și rochiile cu decupaj pe decolteu ale toamnei ce vine (inspirație găsești la Chloe, Valli sau Prabal Gurung).

Se poartă astfel de haine cu decupaje sexy și în stil elegant – adesea rochiile de seară sunt pe aceste stiluri – dar și alături de ținute casual ori sport, de zi. Tăieturile de la umeri, piept și abdomen sau șlițurile adânci pot fi și la fuste casual, maxi, rochii înflorate de zi, dar și la bluze sport, sweatere sau bustiere, chiar cămăși! Acestea fiind zise, să trecem acum și la categoria de haine cu modele perforate, surorile ceva mai cuminți ale mai sus menționatelor haine cu decupaje și modele perforate.

Citește și:

Alege haine cu decupaje și motive perforate pentru un outfit chic

Fie că vorbim despre zone mici, delicate, fie că vorbim despre piese în întregime o broderie perforată, acestea au fost prezente și continuă să fie șic, atât în vara aceasta, cât și de la toamnă. Ba atât de mult, încât nu vorbim doar despre haine cu decupaje sexy ori broderii perforate, ci și de multe accesorii – genți și pantofi – în care decupajele sunt detaliul cheie ce atrage privirea (vezi sandalele botină de la Altuzarra, de exemplu).

Haine cu modele perforate au prezentat Fausto Puglisi – topuri cu inserții de dantelă macrame, cu zone perforate. Broderii spectaculoase, perforate, ce trasează desenele unor frunze am întâlnit în fustele midi Fendi, pentru vara aceasta. Și la Paco Rabanne am găsit ceva decupaje în formă de cerc, pe salopetele din paiete.

Citește și:

Cât despre hainele cu decupaje și inserții de dantelă peste decupaje de la Saint Laurent de exemplu, aș putea scrie până mâine și tot nu s-ar termina sugestiile. Este ceva extrem de sexy în acest gen de haine cu decupaje și modele perforate, peste care se aplică dantelă, tulle, macrame, voal, ca într-o ”pansare” a veșmântului, o vindecare extrem de sofisticată și senzuală.

În toamnă vom găsi astfel de haine cu decupaje sexy și haine cu modele perforate, de data aceasta ”vindecate” cu ajutorul aplicațiilor interesante de voal și pene de struț (la Elie Saab găsești rochii cu mâneci cu ”împletiri” de piele și adevărate opere de artă în ceea ce privește decupajele și detaliile perforate. Vei întâlni decupaje pe tivuri și margini la Calvin Klein, pe rochii din texturi metalice, multe broderii perforate în stil Victorian la Elie Saab și tăieturi futuriste la topurile cu franjuri lungi McQueen.

Citește și:

Așadar, rămân la modă spectaculoasele haine cu decupaje și modele perforate. Scopul lor este să arate că femeia nju se teme să fie în centrul atenției, să fie vulnerabilă, să fie sexy. Și asta pentru că femeia nu se teme să fie puternică și să fie femeie!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.