Setari Cookie-uri

Piese chic din catifea carora n-ai cum sa le rezisti

Oricat de prost mi-ar sta parul sau oricat de proasta s-ar anunta a fi ziua mea, daca bluza pe care aleg sa o port este din catifea, situatia si starea mea de spirit se vor schimba instant. Hainele din catifea au puteri magice, crede-ma!

Imi place sa port haine din catifea pentru aduc de fiecare data ceva nou in stilul meu vestimentar casual, simplu si... banal. O bluza sau un sacou din catifea imi lasa impresia ca m-am imbracat elegant chiar daca port jeansi si pantofi sport, rochia din catifea este cea in care ma simt cea mai provocatoare femeie, iar incaltamintea din catifea ma ajuta sa transform un outfit casual intr-unul modern si feminin.

Am pornit in cautarea catorva piese din catifea si m-am lasat purtata in cele mai indraznete scenarii de film, fiecare piesa ma transforma intr-un alt personaj incitant.

Rochie din catifea cu maneci lungi

O femeie intr-o rochie mulata din catifea este o femeie puternica, seducatoare, misterioasa si irezistibila. O femeie care imbraca rochia din catifea pe ringul de dans il va face pe al sau partener sa se simta cel mai norocos si cel mai important barbat de pe planeta. Rochia din catifea cu croiala bodycon este cea care aduce un omagiu siluetei, formelor femeii.

Citește și:

Rochie din catifea cu maneci lungi

Rochii elegante din catifea

Rochie din catifea tip capod

Desi este o rochie din catifea tip capot, modelul din imaginea prezentata ne-o prezinta pe aceeasi femeie seducatoare si irezistibila, care stie sa se puna in valoare in orice moment al zilei. Rochia tip capot este o piesa vestimentara eleganta pe care o poti purta atat la o nunta, un botez sau un alt eveniment deosebit, cat si la o intalnire sau chiar la locul de munca.

Rochie din catifea tip capod

Rochii de seara din catifea

Sacou elegant din catifea

Cu un sacou din catifea poti sa impresionezi la interviul de angajare, in fata sefilor sau a persoanelor cu care colaborezi profesional, dar poti si sa iti cuceresti pentru a nu stiu cata oara iubitul. In plus, sacoul din catifea este cel pe care poti conta atunci cand mergi la un eveniment si ai nevoie de o piesa vestimentara care sa te protejeze cand se lasa frigul seara. Indicat este sa o porti in combinatie cu pantalonii din catifea, evazati sau skinny, si rochii din acelasi material.

Citește și:

Sacou elegant din catifea

Modele diferite de sacouri

Pulover din catifea

Am o problema in a gasi hainele potrivite pentru ocaziile speciale atunci cand termometrele indica 10 grade Celsius. Tot ce imi doresc in astfel de zile este sa pun pe mine hanoracul cu gluga sau cel mai gros pulover din sifonier, dar ce ma fac cand situatia imi cere ceva mai feminin, ceva mai elegant?! Atunci intervine puloverul din catifea cu croiala larga si imprimeu in dungi. Este un model deosebit ce poate fi combinat cu pantaloni din piele, blugi si chiar varianta moderna a pantalonilor office.

Pulover din catifea

Vezi oferta de pulovere

Bluza cu maneci clopot din catifea

Bluza cu maneci clopot din catifea este si ea o piesa eleganta, dar care poate fi introdusa fara probleme intr-un outfit sport. Cel mai bine se completeaza cu pantaloni evazati din catifea si pantofi sport. O sa te simti confortabil, libera si sexy in aceasta bluza catifelata a carei culoare iti va induce o stare de bine si ii va inveseli inclusiv pe cei din jurul tau.

Citește și:

Bluza din catifea

Alege o bluza pe stilul tau

Ghete casual din catifea

Catifeaua este potrivita si pentru incaltaminte. Te vei bucura de o pereche confortabila si eleganta numai buna de introdus in tinutele tale smart casual, in tinutele de iesit in oras si in cele elegante. Cum te simti tu cel mai bine, asa poarta aceasta pereche de ghete din catifea: cu fuste, cu blugi, cu salopete si cu rochii.

Ghete din catifea

Incaltaminte din catifea


Toate aceste produse vor putea ajunge in garderoba ta peste fix patru zile. Black Friday 2017 se va desfasura in perioada 17-19 noiembrie 2017 si este gata sa scada preturile la toate produsele tale preferate.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kate Aedo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.