Setari Cookie-uri

Hainele din material raiat: calduroase si in trend - nu le rata!

S-a intamplat rar in ultimii ani sa intalnesc pe cineva imbracat cu haine din raiat. Ce-i drept, am mai zarit cate un barbat in pantaloni din raiat sau cate o domnisoara cu camasa din raiat. Altfel, acest material pare sa fi fost uitat.

Cu toate astea, raiatul este unul dintre cele mai confortabile si calduroase materiale. Pur si simplu nu ai cum sa nu il indragesti, nu ai cum sa nu te simti bine in el. Raiatul da bine in tinutele casual, cele de zi cu zi, dar si in tinutele elegante si office.

Iata cateva piese vestimentare din raiat care te vor ajuta sa creezi tinute deosebite pentru o toamna calduroasa si moderna. Sunt sigura ca te vei indragosti de pantalonii din raiat.

Camasa lunga din raiat

Cat e toamna de lunga poarta si camasile la fel de lungi. Dar opteaza anul asta pentru camasa din raiat, care o sa iti tina de cald mai mult decat o camasa obisnuita.

Poart-o ca pe rochie, doar cu o curea lata in talie, sau poart-o cu pantaloni din denim pe dedesubt.

Camasa din raiat

Mai multe haine din material raiat

Body cu snur din raiat

Body-urile se poarta si sezonul asta, mai ales ca frigul o sa incerce sa ne intre pe sub haine si sa puna stapanire pe noi.

Citește și:

In situatiile de genul avem nevoie de un body care sa ne protejeze mijlocul, dar si sa ne arate foarte sexy.

Alege un body din raiat cu maneca lunga, prevazut cu choker si snur la baza decolteului.

Body cu snur

Haine sexy din material raiat

Rochie bodycon din material raiat

Cat de provocatoare ti-ai propus sa fii toamna asta? Si cat de mult iti doresti sa duci la bun sfarsit planul? Pentru ca rochia bodycon din raiat este pentru tinerele indraznete, care nu lasa temperaturile sa le strice dorinta de a fi elegante si sexy in fiecare zi.

Este o rochie cu spatele gol ideala pentru iesirile in oras, pentru o aparitie incendiara pe ringul de dans.

Rochie bodycon din material raiat

Modele deosebite de haine din raiat

Pantaloni eleganti din material raiat

Cand aud cuvantul "raiat", prima imagine care imi apare in fata ochilor este poza cu mine de la serbarea de Craciun din clasa I.

Citește și:

Purtam un pulover din mohair, alb cu roz, pantaloni albastri din raiat si pantofi din lac. Stiu, nu se potrivea deloc, dar la vremea respectiva chiar imi placea de mine. Au fost pantalonii mei preferati mult timp.

Si astazi imi plac pantalonii din raiat, fie ei skinny sau drepti, dar m-a atras in mod special varianta eleganta, cu talie inalta si lungime trei sferturi.

Pantaloni eleganti din material raiat

Alege alta pereche de pantaloni din raiat

Pantaloni skinny din material raiat

Pantalonii skinny din raiat sunt pentru outfit-urile de zi cu zi. Imbraca-i intr-o zi obisnuita de munca, cu pantofi cu toc mic si pulover, sau intr-o zi cand iesi in oras cu fetele, si ii asortezi cu pantofi sport si helanca.

Pantaloni skinny din material raiat

Modele de pantaloni din raiat


Pentru sezonul rece s-ar putea sa te intereseze si materialul cu si despre haine cu croi lejer.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kseniia Perminova

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.