Setari Cookie-uri

Anul acesta-i despre ROSU! Multe piese must have rosii

Despre culoarea rosie cred ca deja stiti toate ce este mai important: ca este culoarea iubirii si a pasiunii, o culoare care incita, seduce si starneste emotii pozitive. Mai multe nu o sa va zic, pentru ca sunt nerabdatoare sa va prezint piesele must have rosii pe care trebuie sa le purtati in 2018.

Atat trebuie sa mai stiti: rosu prinde bine pe oricine, pentru ca rosu este o culoare care infrumuseteaza. Indiferent de nuanta tenului sau culoarea de par, nu iti fie teama sa porti o culoare indrazneata si puternica precum rosul. Dar hai ca am spus ca nu vorbesc mult, va las in continuare cu cateva piese vestimentare must have de care sigur va veti indragosti.

Hanorac oversize rosu

Hanoracele oversize sunt inca la putere, asa ca ar trebui sa profiti si tu de acest trend. Doar vara nu le poti purta, in schimb sunt piese vestimentare pe care poti conta iarna, primavara si toamna. Hanoracul oversize rosu mi-a atras atentia si m-a cucerit instant. Imi place nuanta aprinsa, imi place imprimeul de pe maneca si imi place ca are gluga.

Poarta-l cu blugi boyfriend cu aspect deteriorat si adidasi sau cu blugi skinny si pantofi stiletto. Sau poarta-l cu cizme inalte peste genunchi.

Citește și:

Hanorac oversize rosu

Vezi in magazin

Haina din amestec de lana

Iarna abia ce si-a intrat in drepturi, ceea ce inseamna ca ne mai asteapta inca trei luni cu temperaturi scazute. Si mai inseamna ca nu este tarziu sa achizitionam o haina din amestec de lana. Rosie, pentru ca ne-am saturat sa vedem in jurul nostru doar nuante de negru, gri si kaki.

Haina din amestec de lana vine in completarea tinutelor elegante, acelea pe care le porti cu botine sau cizme cu toc, dar se potriveste si cu tinutele smart casual, cand vrei sa combini camasa cu blugii boyfriend si adidasi.

Haina din amestec de lana

Vezi pretul

Pantaloni rosii cu aspect de piele intoarsa

Nu cred ca exista pantaloni rosii care sa nu arate senzational. Din orice stil ar fi ei, skinny sau evazati, pantalonii rosii atrag ca un magnet.

Nu mai spun de pantalonii rosii cu aspect de piele intoarsa, care m-au cucerit iremediabil. Cu toate ca as fi tentata sa ii port ca pe orice alta pereche de pantaloni, cu tenisi, ma abtin si recunosc ca o combinatie reusita este cea cu pantofi sau sandale cu toc.

Citește și:

In partea de sus esti libera sa alegi intre: camasa, body elegant, pulover pufos cu decolteu pe umar, bluza cu maneci clopot si bluza peplum.

Pantaloni rosii cu aspect piele intoarsa

Vezi produsul

Rochie rosie midi

Ca si rochia neagra, rochia rosie este o piesa vestimentara must have nemuritoare. Am ales un model clasic care vine bine pe orice silueta si care satisface preferintele oricarei femei.

Este o rochie cuminte, dar care starneste imaginatia. O rochie cu care iti poti impresiona sefii, dar in care cine te va vedea se va indragosti la prima vedere. Poarta cu sandalute finute sau cu stiletto.

Rochie rosie midi

Vezi in magazin

Bluza rosie cu maneci clopot

Anul asta trebuie sa faci rost de o bluza cu maneci clopot pe care sa o porti la birou atunci cand stii ca urmeaza sa ai o zi proasta. Si ai grija ca bluza sa fie rosie, pentru ca rosul inseamna putere si pasiune.

Mi-o imaginez alaturi de o pereche de pantaloni albi si cercei perlute. Incaltamintea trebuie sa fie musai eleganta, de preferat cu toc, chiar daca este un toc mic.

Citește și:

Bluza rosie cu maneci clopot

Vezi pretul


Anul acesta-i despre ROSU, dar nu uita ca ultraviolet a fost desemnata culoarea anului 2018. Poarta-le pe amandoua din abundenda si bucura-te de puterea pe care ti-o pot da!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By IVASIUK KSENIIA

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.