Setari Cookie-uri

Piese office dar pline de personalitate în care să investești acum!

Moda este schimbătoare, dar trendurile rămân aceleași când vine vorba despre ținutele de la birou. Clasic, casual, business, chic, glamour, sofisticat sau îndrăzneț - pentru oricare apariție office optezi un lucru rămâne în comun: eleganța.

Locul de muncă este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului, unde stabilim întâlniri, purtăm conversații, ne cunoaștem colegii și luăm decizii pentru timpul liber. Că lucrezi într-o companie mică sau într-o corporație unde se impune un dress code sau nu, rămâne principiul eticii și se așteaptă ca angajații să se prezinte în ținute decente, ca pentru o imagine serioasă a firmei.

Desigur există flexibilitate în acest sens așa că sunt uitate vremurile când costumele scorțoase erau o regulă. Mai ales că în prezent există atâtea opțiuni de îmbrăcăminte care te fac să arăți extraordinar, să te simți bine și să te prezinți așa cum trebuie la birou.

Dacă ești una dintre persoanele cărora le place să se joace cu hainele, să gândească diverse combinații și să-și impună stitlul, atunci trebuie să știi că ai destulă libertate în a face diverse mix-uri de outfituri.

Citește și:

Ca să îți venim în ajutor, îți propunem câteva dintre principalele elemente care nu trebuie să lipsească din garderoba ta office, ca să ai de unde să alegi odată ce începe un sezon cu trenduri noi.

Pregătită pentru câteva reguli în ceea ce privește hainele office?

Pantaloni clasici pentru birou

Clasici (drepți sau evazați la dungă), capri (trei sferturi), skinny (strâmți) sau chinno (croială conică, masculină). Sau cu alte cuvinte, ai de unde alege, cât să fii inspirată. Fără să trebuiască să faci investiții serioase, găsești pe piață diverse modele - de la cei uni, până la cei cu diverse imprimeuri.

Și dacă nu ți-e teamă să ieși din tipare - și la propriu, și la figurat - poți opta să porți la birou pantalonii culottes, care vor arăta uimitor cu o maletă.

Citește și:

Pantalonii slim fit cu talie înaltă rămân în continuare o variantă cu care nu poți da greș, indiferent de constituția ta corporală.

pantaloni clasici pentru birou

Vezi alte oferte aici

Cămăși office: se poartă modelele cu volane

Cu numeroase opțiuni de stilizare, cămășile vor rămâne obligatorii pentru ținutele office. Piese vestimentare de bază, acestea pot fi cu guler drept, cu sau fără imprimeuri, însă mereu vor avea acea notă formală potrivită pentru job, asigurând un aer serios.

Culoarea este foarte importantă, însă de foarte mult timp nu se mai pune prea mult accent pe ea - atât timp cât nu este ceva țipător, neadecvat. Anul ăsta se poartă cămășile office cu volane - tunică, cu printuri, florale, cambrate. Cu siguranță vei găsi ceva care să-ți placă.

Citește și:

camasi office

Aici alte modele

Bluze office pe care poți să le combini cu orice

O bluză office potrivită la locul de muncă trebuie să fie în primul rând simplă, fără decolteu exagerat, cu mâneci lungi sau trei sferturi.

Nu se impun nuanțele șterse, fade; până la urmă un ton mai vesel îți poate face sarcinile mai ușoare.

Noi am ales doar câteva modele de bluze office, ca să îți faci o idee despre propunerile din magazine. Lucrurile sunt destul de simple și nici nu trebuie să te complici. Poți alege o bluză de birou care să completeze o ținută cu jeanși, fustă, iar seara dacă trebuie să ajungi la o întâlnire să îi adaugi un statement și devine altceva, mai provocator.

bluze office de birou

Descopera alte oferte

Rochii elegante pentru job: ce să alegi

În primul rând nu purta rochii scurte și decoltate. Și pentru că nu toate suntem Olivia Pope din "Scandal” și nu avem nici salariul ei, ar fi o idee bună să alegem câteva rochii cuminți, care să ne facă să arătăm excelent și să confere o idee despre profesionalismul nostru. Asigură-te că te simți confortabil cu rochia elegantă pentru job pe care o alegi (nici prea scurtă, nici prea strâmtă), că ai o curea sau pantofii potriviți pentru ea și adăugă-i ceva magic, purtând deasupra un blazzer.

Citește și:

Rochiile de birou fashion trebuie să fie moderne, cu o croială deosebită, rafinată și cu texturi atipice, imprimeuri simpatice. Cam ce îți recomadăm noi. Nouă ne-a plăcut în mod special rochia cu pisicuțe.

rochii elegante pentru job

Vezi alte modele

Fuste damă casual pentru locul de muncă

De la culori și modele care variază de la negru clasic, pastel și până la designuri îndrăznețe, fustele trei sferturi, până la genunchi, vor rămâne o opțiune sigură. Pliurile nu s-au demodat și nu o vor face prea curând, așa că poți opta pentru o astfel de fustă office. Același lucru se spune și despre fustele conice, dar aici trebuie să fii mai înaltă.

Și câteva reguli de care să ții cont: poartă un dres, pantofi cu talpă plată și fă combinații inteligente pentru partea de sus - modele vaporoase, mai ales. Pentru o fustă închisă la culoare alege o bluză deschisă la culoare, dacă ai o rochie cu diverse imprimeuri, optează pentru ceva simplu sus, pentru o fustă lungă poartă tocuri medii și pentru cea trei sferturi unii înalți.

Citește și:

Dar mai ales poarta fuste care denotă seriozitate și note sofisticate.

fuste dama casual

Fuste office aici

Sacouri de damă pentru ținutele la birou

Un compleu din două piese care are și un sacou, o piesă vestimentară esențială în dulap, va fi întotdeauna o alegere fericită. Renunță la sacourile bătrânești, banale - se poartă sacourile în carouri, cu decorațiuni fresh. Un sacou va fi potrivit și pentru locul de muncă, dar și pentru ieșirile în oraș.

Pot fi conservatoare sau avangardiste, dar niciodată plictisitoare, fie că sunt drepte sau mulate, cu țesătura ornamentată, cu striații, cu închidere simplă - o să îți placă!

sacouri de dama pentru birou

Sacouri de dama aici

Prima impresie este crucială la un loc de muncă, dar mai cu seamă contează stilul pe care îl promovezi, modul în care vei defila la job. Un stil formal nu trebuie să fie însă și unul banal, așa că nu renunța la accesoriile care vor adăuga o notă aparte. O eșarfă, un colier, o pereche de cercei vor face diferența dintre un look comun și unul extraordinar.La fel de importantă este și încălțămintea, dar mai ales gențile - aici șapte modele de genți office.

Citește și:

Dacă nu ești sigură pentru ce să optezi, pantofii stiletto, balerinii sau botinele și cizmele te pot salva în funcție de anotimp.

Și încă o regulă: nu purta doar negru. Nimănui nu îi plac aparițiile fără strălucire - cu siguranță nici ție - așa că de ce să faci un compromis când vine vorba despre hainele office. Nu uita de atitudine! Zâmbește, chiar și când ai o zi grea la locul de muncă, pentru că așa cum spune un vechi citat “nu știi niciodată cine se îndrăgostește de tine”.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.