Setari Cookie-uri

Design de Romania: 6 piese vestimentare si accesorii creatii romanesti

Nu trebuie sa porti haine inspirate din portul popular romanesc ca sa aduci un omagiu frumoasei noastre tari. Daca nu te regasesti in stilul traditional, poti opta pentru haine moderne si accesorii chic confectionate in Romania.

Port piese vestimentare si accesorii produse in Romania din simplul fapt ca ma fac sa fiu mandra de tara noastra frumoasa. Poate ca nu stie nimeni ce scrie pe eticheta hainei, si poate nici nu trebuie, caci stiu eu si este suficient ca sa ma simt bine in pielea mea.

Nu sunt neaparat patriota, am si eu momente in care imi doresc sa renunt la tot si sa plec departe, dar tot imi tresare inima si ma cuprind fiori cand imi pica in mana un produs romanesc. Plus ca, mai toate piesele vestimentare, incaltamintea, gentile si alte accesorii confectionate in Romania pe care le-am vazut si le-am pipait mi-au lasat o impresie buna: sunt de calitate, sunt cu bun gust si au multa incarcatura emotionala.

Genti romanesti pictate manual

Nu colectionez genti, dar cele pe care le am stiu ca sunt de cursa lunga, pentru ca sunt de calitate, confectionate din piele naturala, ceea ce le face sa fie rezistente ani la rand.

Citește și:

Sunt mahnita totusi ca nu detin o geanta romaneasca pictata manual. Tare m-as mai mandri cu ea. As fi in stare de dragul ei sa imi schimb stilul vestimentar, pentru ca atat gentile din piele naturala cat si cele pictate manual se gasesc in modele elegante.

Liza Panait, romanca celebra pentru rochiile de seara, are in colectie si o multime de genti din piele naturala pentru orice moment al zilei. Zea si Atribut sunt alte doua branduri romanesti cu genti absolut superbe, genti din piele sau pictate manual.

Genti romanesti pictate manual

Geanta Liza Panait Geanta din piele cu rama de lemn Geanta din piele pictata manual

Haine moderne confectionate in Romania

La capitolul haine romanesti, avem atat branduri celebre, cat si firme mai putin cunoscute. Eu recomand sa se apeleze cu incredere si la branduri pe care nu le-am vazut in magazine sau in reclame la tv, dar care au la vanzare piese vestimentare moderne si de calitate.

Citește și:

Gasim in magazinele online cu produse romanesti de la lenjerie intima din bumbac la camasi, pulovere, pantaloni, veste, fuste, rochii, paltoane si cardigane.

Ca si nume sonor, amintesc de Miss Grey, care este un brand 100% romanesc cu salopete, paltoane/cardigane si rochii de ocazie, pentru toate buzunarele si pentru toate siluetele.

Haine confectionate in Romania

Rochie lunga de seara Pantaloni skinny cu dunga Camasa alba

Poate ca atunci cand auzi "haina romaneasca" te gandesti de cele mai multe ori la haine "comuniste", haine lipsite de personalitate sau de moda veche, fie strict la hainele din portul romanesc, hainele populare. Gresit. Hainele romanesti sunt in pas cu moda, sunt elegante, sunt feminine, sunt calitative si se gasesc la preturi accesibile.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.