Setari Cookie-uri

Piese din tendintele actuale de primavara-vara 2017 pe care trebuie sa le ai

Daca esti o femeie careia ii place sa cocheteze cu moda, stii deja ca trebuie sa iti actualizezi lista cu piese "pe care trebuie sa le ai" de la sezon la sezon.

Pentru ca moda se schimba repede, ma trezesc adesea ca incep sa port unele piese vestimentare la putin timp dupa momentul potrivit.

Nu pentru ca nu mi-as permite din punct de vedere financiar sau pentru ca nu as fi la curent cu toate aceste schimbari, insa cu mine trebuie sa ai rabdare pana ce-mi fac curaj sa trec de la un stil la altul.

Dar pentru ca acest lucru nu vreau sa mi se mai intample, m-am decis sa scriu cu manuta mea despre piesele aflate in tendinte pentru primavara-vara 2017. Asa stiu sigur ca nu o sa mai fiu luata prin surprindere si, mai mult, as putea sa fiu cu un pas inaintea celorlalte.

Tu, pentru ca in acest moment imi citesti materialul, poti sa tii pasul cu mine si impreuna sa fim deschizatoare de drumuri. Iata ce iti propun:

Sandale cu snururi si panglici

Nu te-ai saturat sa porti an de an sandale monotone? In fiecare vara acelasi model care iti place atat de mult pentru simplul fapt ca se potriveste atat cu blugii preferati, cat si cu o rochie casual-eleganta. Asta in timp ce admiri prin metrou sau prin Centrul Vechi picioarele celorlalte femei care nu se sfiesc sa defileze in sandale cu multe curele, snururi, panglici si cate si mai cate alte aplicatii si imprimeuri.

Citește și:

Problema aici este ca nu avem curaj si ca ne-am obisnuit sa punem pe noi hainele care ne sunt intotdeauna la indemana, adica hainele simple, care sa nu cumva sa ne scoata din zona de confort sau sa ii faca pe ceilalti sa intoarca capul dupa noi.

Afla ca in tendintele de primavara-vara 2017 ocupa un loc important sandalele cu snururi si panglici. Poarta-le acum si o sa le multumesti mai tarziu.

Costume de baie cu decolteu adanc

Daca tot este vara si prin natura suntem nevoite sa ne dezbracam, de ce nu am opta anul acesta pentru un costum de baie cu decolteu adanc?!

Zic asta pentru ca in tendintele primavara-vara 2017 se afla acest model de costum de baie, iar cand spun "decolteu adanc", nu ma refer neaparat la decolteul clasic, ci la un decolteu care uneori ajunge si pana la buric. Da, da, stii tu la ce ma refer, iar daca nu stii.. vezi in imaginea de mai jos.

Citește și:

Tin minte ca m-am indragostit de acest decolteu prin 2002-2003, cand preferata mea de atunci - Christina Aguilera - a aparut intr-un videoclip imbracata asa. Am vazut mai apoi si la Jennifer Lopez si, pentru ca am spus ca o s-o mai mentionez in materialele mele, la Andreea Antonescu.

Costum de baie intreg

Costum de baie intreg cu spatele gol Costum de baie intre cu snur

Rochii asimetrice

Ce-mi place mie la hainele asimetrice este ca, oricat de simple ar fi ele, sunt altceva pentru o persoana obisnuita sa poarte doar pulovere, tricouri si blugi simpli.

O rochie asimetrica imi place cu atat mai mult cu cat transforma orice model intr-unul indraznet. O rochie asimetrica lasa in cele mai multe cazuri fie un umar, fie un picior dezgolit, astfel ca poate fi purtata atat la o intalnire, cat si la un eveniment sau intr-o seara petrecuta in club.

Pantofi cu broderie

Pantofii cu broderie sunt preferatii mei si ma bucur sa aflu ca ocupa un loc in tendintele actuale de primavara-vara 2017.

Citește și:

Am avut la dispozitie bocanci si ghete cu broderie, iar acum a venit randul pantofilor, fie ei cu toc, sport sau office, sa ne scoata din anonimat. Pentru ca este limpede faptul ca o astfel de pereche de pantofi o sa aduca cu ea complimente si priviri aruncate pe furis.

Haine si alte piese cu volane

Asa cum am mai spus, volanele ma duc, inainte de toate, cu gandul la copilarie. Mama obisnuia sa ma imbrace cu fustite, rochite si bluzite cu volane, motiv pentru care in prezent imi este usor sa primesc cu bratele deschise un outfit in acest stil.

Si se pare ca volanele sunt vedetele tinutelor pentru primavara-vara 2017, fiind deja prezentate pe marile podiumuri de moda. Volanele aduc cu ele eleganta, feminitate, romantism, bun gust si un aer boem.

Haine cu volane

Urmareste sugestiile noastre de haine cu volane in tendinte de primavara-vara 2017

Nu strica sa ne reamintim faptul ca nu putem fi in tendinte daca atitudinea cu care purtam hainele la moda nu estea cea potrivita.

Citește și:

Si tine minte ce spunea Anna Wintour, redactorul sef Vogue SUA: "Creeaza-ti propriul stil, fa-l sa fie unic pentru tine, dar identificabil pentru altii".

Sursa Foto: shutterstock/pink panda, boiko olha

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.