Setari Cookie-uri

Ce-i mai cool decat hamacele: fotoliu suspendat pentru coltul tau

Timpul iti va trimite semnale atunci cand tu o sa refuzi sa accepti ca ai nevoie de mai mult timp liber, de mai mult timp petrecut cu tine. Iar atunci iti vei amenaja un loc doar al tau si iti vei savura cafeaua dintr-un fotoliu suspendat confortabil.

Mi-am dorit toata copilaria sa am o casuta in copac. De ce sa nu recunosc... imi doresc si acum, dar pentru ca nu este cel mai usor lucru de realizat, mai ales atunci cand stai la bloc, imi ramane sa lucrez pentru indeplinirea unui alt vis - propria casuta cu gradina si cu loc amenajat la umbra unui copac.

Un loc pentru distractie si relaxare in acelasi timp, unde sa ma refugiez ori de cate ori simt nevoia sa fug de agitatie si aglomeratie.

Nu vreau decat sa pasesc in picioarele goale pe iarba verde din propria-mi curte, departe de claxoane si urlete, sa ma asez intr-un hamac langa o masuta, sa imi beau cafeaua si sa scriu un nou capitol din viitoarea mea carte.

Fotoliu suspendat pentru nopti sub clar de luna

Ca sa fiu cu un pas mai aproape de indeplinirea visului, trebuie sa imi cumpar un hamac si cu ajutorul lui sa imi amenajez acest locusor oriunde as gasi un copac umbros care sa ma adaposteasca.

Citește și:

Hamacul vreau sa fie de fapt modelul acela de fotoliu suspendat din care pot sa privesc entuziasmata ploaia fara sa ma ud, in care sa pot atipi cu orele, sau in care imi pot petrece noptile alaturi de iubitul meu, vorbind cate-n luna si in stele.

Fotoliul suspendat este pentru una sau doua persoane, are 180x200x180 cm (lungime-inaltime-latime), rezista pana la 200 de kilograme, este confectionat din amestec de bumbac si poliester, aluminiu, iar tesatura este rezistanta la razele UV.

Fotolii suspendate

Fotoliu suspendat pentru doua persoane

Fotoliu-cuib suspendat pentru interior

Daca visul intarzie sa devina realitate, nu-i nimic. Atata timp cat exista un cuib suspendat pe care il pot tine atarnat in casa, am rabdare cata trebuie.

Fotoliul suspendat tip cuib este fabricat din bumbac si atarna ca un cocon de tavan. Este prevazut cu o perna confortabila, astfel poti avea propriul tau loc de lectura chiar in apartament.

Citește și:

Desi este recomandat pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, capacitatea cuibului suspendat este de 80 kg, prin urmare poate sustine si un adult mai... firav. Dimensiunile acestui model sunt de 150x70 cm.

Fotolii suspendate

Fotoliu suspendat pentru 1 persoana Cuib suspendat pentru casa

Diferenta dintre hamac si fotoliul suspendat este aceea ca nu ai nevoie de doi copaci sau doi stalpi ca sa iti creezi locul dupa placul inimii.

Fotoliul suspendat poate fi agatat de suportul special, dar si de acoperisul casei sau de un copac din gradina, chiar si de tavanul camerei din interior.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Photographee.eu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.