Setari Cookie-uri

Tort de pampersi: cel mai inedit cadou la nasterea unui copil

Anuntarea unei sarcini si implicit nasterea unui copil sunt motive de sarbatoare. Daca vrei sa surprinzi o proaspata mamica si sa ii furi un zambet, atunci trebuie sa ii oferi un cadou practic si simpatic - tort de pampersi. Nu te grabi sa tragi concluzii pentru ca pe cat de nebuneasca pare propunerea pe atat de adorabila si utila se va dovedi. Iti povestim imediat la ce sa te astepti.

Da, ai citit bine - exista tort de pampersi sau tort din scutece. Un trend lansat de curand si care tinde sa prinda popularitate in randul prietenelor care cauta un dar pentru cea din randul grupului care a devenit mamica.

Idei de cadou pentru mamici la nastere: tort de pampersi pentru bebelusi

Desi te duce cu gandul la o gustare din martipan lucrata cu dibacie intr-o cofetarie, tortul de pampersi este o surpriza compusa din mai multe produse pentru ingrijirea bebelusilor.

Un tort pampers este "ornat" din cincizezi de scutece, o paturica, doua scutece finet, doua suzete, un inel de dentitie, o jucarie de plus ca sa ii tina companie celui mic si o tablita care poate fi personalizata cu numele rasfatatului.

De notat ar mai fi si eforturile celor care le realizeaza pentru a le face cat mai caraghioase si gandite special pentru fetite si baietei, cochetarea cu culorile intr-un mod cat mai hazliu jucand un rol important pentru a cuceri.

Citește și:

Tort pampers

Vezi oferta

Un astfel de pachet cadou este potrivit pentru botez sau pentru o petrecere baby shower, pentru o vizita la maternitate sau o prima vizita acasa cand se cunoaste noul membru al familiei, care va fi intampinat cu un calduros bun-venit.

Decorat cu diverse panglici si elemente care il fac sa arate cat mai atragator, tortul pampers este util pentru ca asigura cele necesare ingrijirii bebelusului.

Plus ca este accesorizat cat mai amuzant si livrarea nu se face oricum: setul este imbracat in tulle transparent si are o fundita care se asorteaza cu el pentru un efect garantat de amuzament.

Ce poti sa cumperi unei mamici sau copiilor nou-nascuti

Daca vrei sa alegi o cale mai simpla, clasica, raman solutiile care implica sa cumperi ceva mai la indemana. Oferta magazinelor online este variata.

Poti alege dintre categorii ca accesorii hranire, igiena si ingrijire (creme, cadite, accesorii baie), mobila pentru camera (patuturi, balansoare), articole transport, body-uri si incaltaminte.

Citește și:

Varietatea inseamna diverse gadgeturi pentru monitorizarea celor mici, ajutor pentru mamele in covalescenta (pompe de san, accesorii alaptare, cosmetice sau haine gravide), jucarii sau hainute, albume foto sau diverse genti si scaune auto sau landouri, portbebe.

cadourijucarii pentru copii

Vezi oferta

Putem sa te asiguram ca locuinta parintilor va fi inundata cu multe jucarii, dintre cele mai simpatice si cu imbracaminte care in scurt timp ii va deveni mica bebelusului, mai ales ca el va creste destul de repede in primele lui luni.

De asta credem cu tarie ca un cadou original, care se va folosi indata va fi cu atat mai apreciat - ramanem la ideea ca un tort pampers va distra si multumi in egala masura.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.