Setari Cookie-uri

5 idei de cadouri evergreen potrivite indiferent de ocazie

Listele cu cadouri nu se termina niciodata, mai ales intr-o luna dedicata cadourilor cum este luna decembrie. Prin urmare, iata-ne in fata unui nou material cu cadouri evergreen potrivite indiferent de ocazie, pentru el si ea.

Vorbim des despre piesele vestimentare nemuritoare, despre articolele must have in garderoba, dar niciodata nu ne-am gandit care sunt nemuritoarele din celelalte categorii.

Luam, spre exemplu, categoria cadouri si aflam ca si aici exista o lista cu produse pe care le putem oferi in orice moment, indiferent de ocazie. Printre acestea se numara cartile, ciocolata, produsele de ingrijire personala, bijuteriile, cardurile cadou si cosurile cu bunataturi. Serios acum, tu te-ai supara sa primesti, indiferent de ocazie, un astfel de cadou?

Cadouri dulci pentru orice ocazie

Pentru ca eu nu ma plang sa am in fiecare saptamana un cos plin cu dulciuri. Si chiar am. Eu si prietenul meu avem grija la fiecare sesiune de cumparaturi sa adaugam si dulciuri, pe care le mancam noi sau cu care sa servim invitatii. Garantez: cu dulciurile nu dai gres.

Citește și:

Cosul cadou Snow Gift contine: Chivas Regal (12 ani), spumant demisec Sant'Orsola Ice Luxury, Panettone cu stafide si coaja de portocala, Tableta de ciocolata cu lapte Lindt, cafea macinata 100% Arabica in cutie metalica, ciocolata cu alune Baratti e Milano Giandua, fursecuri asortate Ricciarelly Fiore, Formaggio al Tartulo Capricci di Gola, gem de caise Capricci di Gola, fursecuri cu smochine si ciocolata Virginia.

Cadouri evergreen

Cos cadou Snow Gift Borcan cu felii de nuga Ciocolata asortata in cutie

Cadouri evergreen pentru el si pentru ea

Cu dulciurile nu dai niciodata gres, dar nici nu trebuie sa exagerezi. Nu toti mananca in cantitati industriale, asa ca trebuie sa analizezi putin situatia inainte sa faci un astfel de cadou. La fel poti sa verifici daca cel sau cea careia vrei sa ii faci o surpriza iubeste cartile si se relaxeaza citind, pentru ca un loc pe lista cadourilor evergreen este ocupat de carti.

Citește și:

Daca ii place sa citeasca, dar nu stii ce gen, poti sa optezi pentru un bestseller - titulatura starneste interesul si iubitorii de carti nu au cum sa il rateze.

O alta super idee de cadou o reprezinta aparatul foto instant. Tanjesc la unul de cand eram mica si aparusera aparatele Polaroid. Chiar daca ne place sa facem multe poze in fiecare zi, sunt cateva pe care vrem sa le inramam, iar asta inseamna ca avem nevoie de un aparat foto instant care sa ne ofere fotografia imediat ce am facut-o. Un astfel de aparat este bun mai ales la petreceri, cand vrem sa oferim invitatilor o amintire de neuitat.

Cadouri evergreen

Carte bestseller international "Muza" Aparat foto instant

Cu atatea idei de cadouri, nu prea mai ai cum sa faci alegerea gresita. Iti zic doar sa nu stai prea mult pe ganduri, sarbatorile sunt aproape.

Sursa Foto Front Page: Sjitterstock/By StudioByTheSea

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.