Setari Cookie-uri

Imprimeul cu dungi verticale: must-have la vara

Am fost intotdeauna indragostita de dungi. Tin minte si acum ziua cand tata, venit dintr-o delegatie la Bucuresti, mi-a adus o fusta de blugi Diesel. Dar nu era o fusta oarecare, ci o fusta din denim, cu print in dungi verticale, alb-negru. Nu doar ca am purtat-o multi ani (era aproape uniforma, fapt ce ii exaspera pe ai mei!) dar cu greu m-am despartit de ea cand blugul incepuse sa cedeze.

Asa ca am o amintire tare frumoasa cu imprimeul cu dungi verticale. Cumva, nu stiu cum de, a capatat o “bad-rep”, cum zice englezul. De ce are o reputatie proasta si abia-abia reapare odata la cativa ani in moda, nu stiu...

Cu siguranta ca surata sa, printul in dungi navy, orizontale, este mai populara. Imi place si ea, nu zic nu! Insa imprimeul cu dungi verticale este de suflet pentru mine. Asa ca m-am bucurat sa il revad in tendinte de primavara-vara 2018.

Si tocmai pentru ca imprimeul cu dungi verticale va fi must-have la vara, astazi am facut o selectie de haine uber-chic, pe care sa le cauti pentru garderoba de sezon! De la bluze, la rochii si pana la blugi sau pantaloni ori culottes, descopera si tu ce imprimeuri se poarta in 2018!

La vara se poarta imprimeul cu dungi verticale in rochii si fuste

Dungi groase, dungi subtiri, mix de dungi cu grosimi diferite, zebra. Dungi alb-negru, dungi colorate. Toate sunt must-have la vara! Si daca tot vorbim despre ce imprimeuri se poarta in 2018, ar fi pacat sa nu mentionez si faptul ca nimic nu face silueta mai subtire si zvelta decat imprimeul cu dungi verticale.

Citește și:

Cu atat mai mult daca este prezent pe o rochie maxi! Uh-la-la! Ce aparitie! La fel de chic vei fi si daca porti rochii midi sau mini cu print in dungi. Sunt in tendinte de primavara-vara 2018 si rochiile asimetrice cu dungi, cele croite tip tunica si, bineinteles, cele cu volane si cu dungi. O simfonie de dungi, dragilor!

Se poarta imprimeul cu dungi verticale in rochii si fuste

Rochie cu volane Rochie cu dungi retro Rochii cu dungi alb-negru / navy

Rochie maxi in dungi Rochii de vara Rochie office in dungi

Cauta pantaloni largi cu dungi verticale

O simfonie care se prelungeste si la piesele din zona inferioara a corpului. Pentru ca pantalonii, blugii, fustele-pantaloni sau culottes ori salopetele in dungi sunt si ele la mare cautare.

STYLES 👠 👠 👠 👠 👠 @katyperrycollections

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Am ales cateva exemple care sa exemplifice ce imprimeuri se poarta in 2018. Se poarta dungile fine, suave, sau dungile groase. Dar, mai ales, se poarta “jocul de dungi”. Adica amestecul de dungi verticale, oblice si orizontale.

Citește și:

Extra pont: pantalonii cu print in dungi nu doar ca sunt in tendinte de primavara-vara 2018, dar iti alungesc serios picioarele, chiar si fara tocuri.

Cauta pantaloni largi cu dungi verticale

Pantaloni tip jeans cu dungi Compleu cu pantaloni Pantaloni midi

Pantaloni office dungi Culottes in dungi

Alege bluze si camasi cu print in dungi verticale

Imprimeul cu dungi verticale este prezent si la topuri, bluze si camasi, blazere ori sacouri. Desigur, la camasile office, dungile verticale nu sunt o surpriza ori vreo noutate (noutate este daca alegi modele de imbina dungile in mai multe directii, sau camasi ce imbina dungile cu volanele, de exemplu).

Insa printul in dungi verticale la bluze cu maneci clopot, bluze cu umerii goi sau chiar la sacouri cambrate pe talie, a la anii ’80-’90, acestea chiar sunt noutati de sezon. Si chiar sunt must-have la vara! Sfatul meu este sa le porti cu piese uni, cu blugi sau cu alte imprimeuri, daca esti indrazneata.

Citește și:

Alege bluze, camasi si jachete cu print in dungi verticale

Camasa office in dungi Sacou in dungi

Top cu decolteu pe umeri Camasa in dungi verticale

Pentru ca atunci cand vorbim despre tendinte de primavara-vara 2018, de fapt aceasta este conditia: sa fii indrazneata, curajoasa! Totul e galagios, opulent, curajos, cu atitudine, asa ca nici nu nu ai de ales! Si cand vine vorba despre ce imprimeuri se poarta in 2018, eu mai spun doar atat: poarta si tu imprimeul cu dungi verticale!

Sursa foto front page – Timothy Paul Smith/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.