Setari Cookie-uri

Seturi de inele - cele mai cool accesorii ale verii

Da, da, da! Sunt pro inele vara aceasta! Pandesc toate seturile de inele care ar putea sa-mi infrumuseteze degetele si sa ofere look-ului meu un aer boho. Din fericire, am gasit o sumedenie, toate pe placul meu.

Mi se intampla adesea sa ma intristez pret de cateva minute din cauza faptului ca nu o sa am posibilitatea ca in acesti ani petrecuti pe pamant sa fiu cine vreau sa fiu.

Nu ma intelege gresit, sunt impacata cu mine, dar recunosc ca mi-ar fi placut sa traiesc in fiecare an altfel. Mai exact, intr-un an sa-mi petrec zilele in Spania, in alt an sa gust din farmecul Greciei, o alta perioada sa le-o dedic celebritatilor de la Hollywood, iar mai departe lista poate continua.

Si in toata aceasta aventura sa adopt stiluri diferite. Daca in acest moment stilul meu se incadreaza in categoria “simplu - banal” si singurele bijuterii pe care le port sunt o bratara din argint, un snur rosu si o pereche de cercei aproape invizibili, peste o luna vreau sa am cel putin 6 degete pline de inele, de la cele mai mici la cele mai mari.

Ce vreau eu sa spun este ca m-am indragostit iremediabil de hainele si bijuteriile in stilul boho. Si atunci cand o sa fiu mireasa imi doresc sa adopt tot acest stil.

Citește și:

Seturi de inele cu pietre

Pe cat de mult ma caracterizeaza simplitatea, pe atat de mult imi plac bijuteriile cu pietre.

Mie personal mi s-a pus pata pe bijuteriile cu perle, insa inelele cu semipretioase colorate sunt cu adevarat hipnotizante. Pentru vara, astea sunt vedetele.

Fii libera sa alegi inele in toate culorile si sa le porti pe toate odata. Un pont: cauta in cutia de bijuterii a mamei sau a bunicii, s-ar putea sa gasesti acolo adevarate comori.

Seturi de inele cu pietre Set de inele cu pietre colorate Set de inele vintage

Seturi de inele argintii si aurii

Pentru evenimentele la care mergi si se cere o tinuta eleganta, poti sa alegi din oferta de inele multiple argintii sau aurii.

Sunt inele simple sau cu model discret, insa puse in numar mare, garanteaza efectul dorit.

Le porti cu rochii bodycon, rochii lungi si vaporoase, dar la fel de bine se potrivesc cu o camasa asimetrica si pantaloni office, daca locul de munca iti permite sa ai un look indraznet.

Citește și:

Seturi de inele Set de 12 inele aurii Set de inele argintii


Tu ce spui, te regasesti in stilul boho? Ti-ar placea sa-l incerci vara aceasta?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Zolotarevs

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.