Setari Cookie-uri

Ingrijirea mainilor vara: piele sanatoasa in 3 pasi

Palmele tale sunt importante, desi de multe ori uiti sa le dai atentia. Si, cu atat mai mult insezonul cald, trebuie sa nu uiti de pielea sensibila a mainilor. Asa ca, invata tot ce trebuie sa stii despre ingrijirea mainilor vara, in trei pasi!

Vara este multa piele expusa. Si daca de obicei aplicam protectie solara si lotiune hidratanta pe piele in general, mainile raman ultimele in ritualul nostru de frumusete. Nu si de acum inainte, intrucat vei detine secretele pentru ingrijirea mainilor vara ca la carte!

Acorzi atentie tenului cand vine vorba de ingrijire pe timp de vara. Si acorzi atentie gatului si decolteului. Insa cat de des aplici acelasi tratament si mainilor tale?

Ingrijirea mainilor vara incepe cu hidratare!

Vara vremea tinde sa fie prea sucata, ori prea umeda. Si fierbinte, desigur. Oricum ar fi, mainile tale au nevoie de grija. Si mai ales, au nevoie de hidratare, desi, ai spune ca nu e greul de iarna sau vantul de toamna care sa iti inaspreasca pielea.

Ei bine, si dusurile repetate pot elimina pelicula protectoare naturala a pielii. Si nisipul ori apa sarata de mare. Si briza marii umeda, si soarele ferbinte sunt la fel de neprietenoase cu palmele tale. Asa ca, nu uita sa aplici crema hidratanta de maini atunci cand esti acasa sau la birou.

Citește și:

Ingrijirea mainilor vara incepe cu hidratare!

Crema de lux cu unt de shea


Nu uita de exfoliere!

In ritualul nostru de beauty uitam uneori de un pas esential, pentru ca noile celule sa fie sanatoasa si hidratate. Exfolierea, caci despre ea vorbim, este cu atat mai importanta vara, cand ai nevoie ca lotiunile solare sa intre bine in piele, sa te protejeze.

Alege un scrub delicat pentru maini sau fa-ti o masca acasa cu zahar si ulei de masline, ori cu zeama de fructe. De abia apoi, dupa exfoliere, poti aplica tratamentele de ingrijire.

Nu uita de exfoliere!

Vezi acest scrub delicat cu struguri.


Intotdeauna aplica crema cu SPF

Nu uita cand te dai cu lotiune de protectie solara sa aplici un strat generos si pe maini, atat pe partea dorsala a palmelor cat si in interior. Si daca iti transpira mainile, ai grija sa reaplici lotiunea, cand iesi afara.

Ar fi bine sa ai un tub la tine intrucat ai nevoie de aplicarea cremei cu SPF si cand te intorci de la job catre casa. Ingrijirea mainilor vara nu este completa fara protectie solara.

Citește și:

Intotdeauna aplica crema cu SPF

Vezi crema cu SPF


Si asta pentru ca pielea expusa la soare, in mod repetat imbratraneste mai repede. Adauga si produsele de curatenie si atunci vei vedea ca mainile tale chiar au nevoie de extra-rasfat. In plus, pielea sensibila, subtire si fara stras adipos din zona mainilor, tinde sa imbtraneasca mai repede! N-ai vrea asta, nu-i asa?

Sursa foto front page – Joe Gardener/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.