Setari Cookie-uri

Cele mai dragalase instalatii luminoase pentru bradul de Craciun si nu numai

Decoratiuni luminoase, siraguri luminoase, instalatii luminoase... pe toate cate exista, in toate culorile, le-as lua acasa si le-as gasi locul potrivit.

Nicio alta plimbare nu este mai frumoasa si mai emotionanta decat cele facute in luna decembrie sub clar de luna. Recunosc ca ma intristeaza absenta zapezii de sarbatori, care de cativa ani intarzie sa apara si ne bucuram de ea abia in lunile ianuarie si februarie, in schimb luminitele si decoratiunile din oras reusesc sa aline usor mahnirea.

Cand eram mica visam sa am in permanenta o camera amenajata in spiritului Craciunului. Nu ar lipsi bradul in ghiveci, impodobit, ghirlandele si instalatiile luminoase, statueta care-l intruchipeaza pe Mos Craciun, sania si renii, cutiile de cadou si textilele cu tematica. O mica biblioteca in care isi au locul doar cartile si filmele de Craciun si alte cateva obiecte de sezon.

Instalatii de Craciun cu jocuri de lumini

Ca sa fiu sincera, o mica parte din visul meu este implinita, pentru ca in casa mea, de cand m-am mutat de la ai mei, este aprinsa in fiecare seara instalatia multicolora. Am avut la inceput o instalatie alba cu lumina rece, dar cand s-a ars am inlocuit-o cu instalatia clasica, aceea cu jocuri de lumini (albastra, rosie, galbena, verde) si muzicuta.

Citește și:

Si mai visez la ceva (ce bine ca visele nu costa! viata ar fi mult mai trista daca nu am avea dreptul la asta). Visez sa am o casa la curte si sa o decorez pe toata la exterior cu luminite. Instalatia plasa este una dintre preferatele mele. Ma fascineaza cand o vad atarnand la geamurile locuintelor si ale magazinelor. Aceasta poate sa fie intr-o singura culoare (albastra, rosie, verde, alba) sau multicolora. Poate sa fie statica sau cu jocuri de lumini.

Instalatii pentru brad

Instalatie perdea cu jocuri de lumini Instalatie luminoasa cu bec bulb Instalatie tip perdea

Decoratiuni si siraguri luminoase

De partea cealalta a instalatiei luminoase stau ghirlandele si siragurile luminoase. Acestea sunt cu totul deosebite si sunt menite sa infrumuseteze casa nu doar de sarbatori.

Spre exemplu, siragul cu 35 de beculete captive in globuri din bumbac, in nuante de maro, creeaza o atmosfera intima in orice anotimp. Nu trebuie sa astepti iarna ca sa le dai drumul. Este si cazul siragului luminos argintiu ale carui beculete sunt acoperite de inimioare.

Citește și:

Decoratiunea luminoasa cu casute este ideala pentru decorat biblioteca sau masa de Craciun in jurul careia s-au strans toti membrii familiei si toti cei dragi.

Instalatii si ghirlande luminoase

Decoratiune luminoasa Sirag luminos argintiu Sirag luminos 35 beculete

Iti recomand sa urmaresti si lista cu accesorii pentru casa care surprind perfect spiritul Craciunului. Craciunul se sarbatoreste o singura data pe an, de ce sa nu profiti din plin de asta si sa faci din toata luna decembrie cea mai frumoasa perioada din an?!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.