Setari Cookie-uri

Cum sa porti jacheta cu drapaje in tinute cool

Renunta la cardiganul clasic in care deja te-au vazut imbracata toti colegii de munca si toate prietenele. Adauga outfit-urilor tale o jacheta cu drapaje.

Satula de aceleasi haine banale si aceleasi combinatii lipsite de stil pe care le-am tot incercat, m-am decis sa imi schimb total garderoba. Una dintre cele mai indraznete dorinte este sa pot renunta intr-o zi la tot ce am in dulap si sa aduc pe rafturi maxim 15 piese vestimentare, total diferite de ce am avut pana acum.

Jacheta cu drapaje este trecuta pe wishlist. Ea ma va ajuta sa dau o alta nota outfit-urilor mele. La o scurta cautare in magazinele online am gasit deja doua de care m-am indragostit la prima vedere si alte cateva ce pot fi usor introduse in orice tinuta.

Jacheta oversize cu drapaje

Incep prezentare prin a va prezenta modelul meu preferat de jacheta cu drapaje. Este o jacheta oversize de culoare visinie, care-mi pare ca se potriveste cu orice alta piesa vestimentara pe care vrei sa o imbraci.

Primavara, toamna, iarna... oricare ar fi anotimpul, eu nu mi-as mai dori sa ies din aceasta minunata jacheta.

Citește și:

Jacheta cu drapaje oversize

Mai multe modele de jachete

Jacheta cu drapaje si cordon

Jacheta cu drapaje si cordon este o piesa eleganta care se asorteaza perfect cu rochia bodycon si pantofii stiletto. Chiar si o palarie cu boruri largi s-ar bucura sa faca parte din aceasta combinatie. Mi-ar placea si mie sa ma port asa, dar pana atunci as vrea sa te vad pe tine, femeie frumoasa, puternica si independenta, pasind prin fata mea imbracata cu outfit-ul descris de mine.

Jacheta cu drapaje

Oferta jachete cu drapaje

Jacheta subtire cu drapaje

Jacheta subtire cu drapaje se poarta pana in ziua in care temperaturile scad sub 0 grade. Pana atunci o combinam cu o vesta super imblanita sau pe dedesubtul unei geci sau unui palton mai gros. Albul este asociat cu sarbatorile de iarna, asa ca iti propun sa faci rapid rost de o jacheta alba pe care sa o introduci in tinutele pregatite pentru sarbatori. In noaptea de Anul Nou o sa iti prinda bine cand o sa iesi din casa ca sa vezi artificiile si celelalte jocuri de lumini.

Citește și:

jacheta cu drapaje albe

Vezi si alte tipuri de jachete

Jacheta cu drapaje din piele

Jacheta cu drapaje din piele s-ar putea sa fie preferata ta. Mie una imi place mult, mai ales ca se muleaza oricarui stil vestimentar. Nu as combina jacheta din piele cu piesele vestimentare office, dar intr-un outfit smart casual sigur isi gaseste loc. Asadar, daca esti o femeie pasionala si puternica, iar rosu este culoarea care te reprezinta... jacheta cu drapaje din imaginea alaturata este cea potrivita pentru tine.

Jacheta cu drapaje

Alege jacheta care ti se potriveste

Jacheta cu drapaje neagra

Pentru final am zis sa pastrez o alta jacheta cu drapaje care imi place la fel de mult ca cea de la inceputul materialului. Este o jacheta cu drapaje neagra din piele naturala.

La fel, as purta-o din toamna pana in primavara si as combina-o atat cu blugi si bocanci, cat si cu rochii si botine.

Jacheta cu drapaje

Alege modelul preferat de jacheta

Citește și:

Asta este jacheta cu drapaje: simpla, dar de efect. In orice tinuta o vei introduce se va transforma intr-un outfit cool si modern, elegant si feminin.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.