Setari Cookie-uri

Jachetele cu buzunare în stil Safari sunt piese-cheie ale sezonului

Designerii au propus noi jachete pentru sezonul rece, care tocmai începe o excursie în Africa. Ne plimbăm prin Savană și nu așa, oricum, ci purtând haine inspirate din stilul Safari! Și, din nou, nu purtăm jachete cu buzunare în stil Safari așa, oricum! Cum mai exact, însă? Te invit să explorezi materialul acesta și să descoperi!

Incursiunea în stilul Safari a debutat încă din sezoanele trecute, în vara ce tocmai a trecut #OfOf, atingând apogeul fascinației pentru aceste linii bazate pe confort și un rafinament simplu, elegant, basic, relaxat. Rămân, deci, la modă modelele de geci în stil Safari și pantaloni, ghete, genți, accesorii de cap din același film Back to Africa.

De fapt, toamna aceasta vine cu multe jachete cu buzunare în stil Safari și multe jachete cu buzunare mari, de ”expediție”, pornind de la moda sezonului trecut, când acest trend a fost în plin elan. Acum putem spune că s-a propagat bine, s-a așezat și a ajuns și pe la noi. Cum a ajuns, mai exact? Descoperă mai jos!

Unul dintre cele mai cool trenduri ale sezonului, Safari, se întâlnește la multe haine și accesorii

Spuneam că se poartă mult modelele de jachete cu buzunare mari, ce amintesc de Safariuri sau de expedițiile pe munte. Ei bine, buzunarele acestea statement, mari, oversize, care se văd întocmai din vârf de munte, nu sunt prezente doar la geci în stil Safari! Ci și la fuste cargo, sacouri, pantaloni, minijupe sau blugi.

Citește și:

jachete cu buzunare în stil Safari

Alege jachete cu buzunare Safari de aici

La Loewe e mai degrabă o incursiune în dealurile Scoției și Angliei, unde buzunarele mari sunt din piele maro, aplicate pe pantaloni și sacouri din stofă cu pătrățele. La Chanel buzunarele sunt și mai exagerate și decorează o fustă midi, din material auriu, în stil lalea. Și în multe alte piese vestimentare am întâlnit imensele buzunare, de la geci la rochii și până la pelerine și cape.

Și cu gândul la aceste buzunare statement, te invit și pe tine să porți jachete cu buzunare în stil Safari în toamna aceasta, dacă din vară nu prea ai apucat! De altfel, te invit să porți orice fel de linie inspirată din acest stil!

Jachete cu buzunare în stil Safari: alege-le pentru ținuta ta!

Versatilitatea modelelor de jachete cu buzunare în stil Safari stă pe de o parte în confortul conferit de croiala lejeră și de materialul ușor, și pe de altă parte în funcționalitatea acestei linii, cu multe buzunare (mini-spații de depozitare, să le zicem).

Citește și:

Dar să nu uităm că și gama cromatică a celor mai multe geci în stil Safari, cu multe neutre, nuanțe pământii, bej, kaki, maro, camel, este la fel de versatilă și ușor de adaptat, indiferent de stil și outfit.

jachete cu buzunare mari în stil cargo și Safari

Vezi mai multe modele

Poți purta jachete cu buzunare în stil Safari cu blugi, fără doar și poate! Cu pantaloni office sau cu colanți. Cu fuste-pantaloni sau cu fuste elegante, feminine, midi, lalea (mixul cu stofe pline, în carouri e absolut fabulos, mai ales completata de cizme maro cu toc). Poți purta geci în stil Safari cu rochii office dar și rochii feminine sau din materiale aparent prețioase (piele, catifea, dantelă, tulle).

Și, nu în ultimul rând, poți purta minunatele jachete cu buzunare mari la fuste business, midi, conice! În ceea ce privește pantofii și accesorizarea, ai liber la creativitate! Se poartă Safari cu pantofi sport, ghete, bocanci, sandale și șosete (must-have!), cizme cu toc, pantofi cu calapod bărbătesc, stiletto sau pumps, teniși sau Creepers!

Citește și:

Eu știu sigur că în toamna asta voi miza pe jachete cu buzunare în stil Safari și blugi albaștri (contrastul acesta mi se pare tare cool!) completați de pantofi cu toc colorați. Și când mă voi plictisi, vor asorta geci în stil Safari cu fuste și rochii din stofă de lână sau tweed, în carouri și botine sau ghete maro.

Voi purta jachete cu buzunare mari și alături de pantofi sport și fuste-pantaloni, cu tricou basic, alb, cât încă nu vine frigul! Voi profita de acest trend confortabil și elegant, cuminte și îndrăzneț!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.