Setari Cookie-uri

Lac de unghii intaritor pentru unghii fragile: 3 sugestii de top

Unghii frumoase inseamna unghii sanatoase si ingrijite. Nu ai nevoie de unghii lungi construite cu gel sau unghii cu tips, nu ai nevoie nici macar de un lac colorat. Sa fie taiate, sa fie pilite si date cu un lac intaritor care sa le pastreze tari.

Ma tot intrebam de cativa ani buni: "Oare cand o sa am si eu unghii frumoase?". Cand unghiile mele o sa se pastreze egale, nu o sa se mai exfolieze si nu o sa se mai rupa? Cand o sa le pot lasa la vedere date fiind doar cu lac transparent sau chiar fara? Cand?

Am incercat oja semipermanenta, am incercat constructia cu gel, dar nu sunt genul care sa stea o luna de zile cu aceeasi culoare si acelasi model. Ma plictisesc repede. Am zis ca trebuie sa fac ceva in sensul asta. Trebuie sa existe o salvare pentru unghiile mele.

Tratamente naturiste? Sunt prea comoda. Sa aplic un lac intaritor pentru unghiile mele fragile? Asta da, pot sa o fac si am de gand sa incep un astfel de tratament chiar astazi.

Lac intaritor pentru unghii care se rup usor

Nu e usor sa gasesti un lac de unghii intaritor care sa dea rezultate rapide, iar cu rabdarea cred ca stam prost toate. Noi vrem intotdeauna acum. In adolescenta tin minte ca am mai incercat diferite tratamente pentru unghii, iar cel care a dat rezultate a fost unul cu gust amar, care m-a determinat sa nu imi mai rod unghiile. Bun si asa.

Citește și:

Acum caut ca unghiile mele sa nu se mai exfolieze si sa nu se mai rupa, asa ca mi-am indreptat atentia catre un lac intaritor cu calciu. Sunt multumita de faptul ca in sfarsit imi pot lasa unghiile sa respire, nu le mai tin luni intregi acoperite cu oja (si oricum oja colorata nu rezista) si arata impecabil doar cu un strat de lac transparent aplicat.

Lac de unghii intaritor pentru unghii

Lac intaritor cu calciu Intaritor cu stejar marin si floarea soarelui Intaritor pentru unghii

Tratamente pentru unghii fragile

Sally Hansen este un brand care se ocupa de ingrijirea manichiurii si a pedichiurii. Unul dintre produsele care lupta impotriva unghiilor fragile este Complete Care 7 in 1, un produs care pe langa faptul ca intareste unghiile, le hidrateaza si poate fi folosit ca baza sau top coat.

Unghiile fragile sunt o problema des intalnita in randul femeilor si pot avea cauze variate, de la proceduri cosmetice pana la afectiuni cutanate si boli sistemice.

Citește și:

Expunerea excesiva la apa duce la fragilitate, la fel si utilizarea unor substante agresive locale (produse de igiena, dizolvantul de unghii si produse de curatare). Aplicarea gelului de unghii si a manichiurii semipermanente afecteaza lama unghiala.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Svetography

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.