Setari Cookie-uri

4 lacuri de unghii aurii care iti vor face mainile sa straluceasca!

Unghiile si parul sunt doua elemente care ne influenteaza puternic starea de spirit. Daca unghiile sunt curate si colorate, iar parul este proaspat spalat, ne vom simti mai increzatoare si vom putea duce la bun sfarsit toate planurile.

Sa-mi fac manichiura atunci cand am o pasa proasta este un sfat pe care l-am primit chiar eu de la o doamna psiholog in urma cu cativa ani. Mi-au intrat atat de adanc in minte aceste cuvinte incat de atunci nici ca mai am liniste si nu doar ca ma binedispun instant cand imi vad unghiile curate si frumos colorate, dar ma si indispun instant cand vad oja sarita sau unghiile rupte. Nu stiu daca ti-ai dat seama si tu de asta, dar ai putea sa testezi si sa vezi ce efect are asupra ta o manichiura perfecta intr-o zi cu nori gri afara, dar si in sufletul tau.

Ar trebui sa spun ca oja roz, portocalie, bleu, galbena sau rosie are efect terapeutic, dar mie imi ridica moralul inclusiv oja neagra si cea grena. Acestea doua ma fac sa-mi inchipui ca sunt o femeie eleganta, puternica si ca tot ce imi propun sa fac pot duce la bun sfarsit.

Oja aurie pentru unghii cu atitudine

Astazi, insa, dedic un material intreg lacului de unghii auriu. Posibil ca multe dintre voi sa evite aceasta nuanta tot anul, pana in in luna decembrie, cand Craciunul si Revelionul sunt asociate cu stralucirea auriului. Eu zic asa: sa mai spargem tiparele si sa purtam ce ne dorim cand ne dorim, nu sa asteptam sa ne dea cineva unda verde. Daca maine vrei sa te imbraci toata in negru si sa iti colorezi unghiile intr-o nuanta puternica de auriu, fa-o fara retineri!

Citește și:

Nu te rezuma la doua unghii aurii, chiar daca se poarta combinatia asta - opt unghii negre/rosii si doar doua aurii, ci aplica oja aurie pe toate cele zece unghii.

Ai de ales intre oja aurie cu glitter rotund, oja aurie cu aspect nisipos si oja semitransparenta cu particule stralucitoare. Toate iti vor asigura o manichiura de efect pe care vei fi nerabdatoare sa o etalezi in mijloacele de transport si pe tastatura de la birou.

Lac de unghii auriu

Oja aurie cu glitter Essie Summit of Style Oja aurie cu textura nisipoasa Moyra

Oja aurie cu textura nisipoasa Zoya Oja aurie rezistenta Cupio

Lac de unghii auriu rezistent si ieftin

Se spune des ca trebuie sa investesti daca vrei sa ai ceva de calitate. Sunt de acord, dar nu in totalitate. Am avut multe produse de beauty la preturi ridicate cu care nu m-am inteles nici dupa ce le-am oferit a doua sansa, in schimb am gasit tot ce mi-am dorit intr-un produs la jumatate de pret. Este si cazul lacului de unghii. S-a intamplat sa imi reziste mai mult pe unghii un lac de unghii sub 10 lei decat un lac de unghii de 20 de lei. Bineinteles, pana nu incerci pe pielea ta nu poti sa stii ce ti se potriveste, pentru ca nici nu te poti lua dupa ce i-a priit prietenei tale. Toti suntem diferiti. Testeaza si ramai fidela celui care ti-a facut bine.

Citește și:

Lacul de unghii cu glitter este din start mai rezistent. Poti sa il aplici direct pe unghie sau peste o alta nuanta - se combina frumos cu rosu, negru, albastru inchis.

La fel de rezistenta este si oja aurie cu aspect de nisip. Problema este ca va fi greu si sa iti cureti unghiile, motiv pentru care te sfatuiesc sa aplici comprese cu acetona pe unghii, sa lasi cel putin un minut sa actioneze si abia dupa sa incepi sa stergi. Dar merita sacrificiul!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By VAndreas

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.