Setari Cookie-uri

Lenjeria intima Calvin Klein: descopera noua reclama ce demonteaza toate tiparele din moda

Sub sloganuri faimoase – Nimic nu sta intre mine si Calvin-ii mei; Calvin Klein sau nimic, lenjeria intima Calvin Klein a fost mereu deschizatoare de drumuri in industria modei. In ultima reclama, alaturi de Rashida Jones si Kirsten Dunst apare modelul Lauren Hutton, in varsta de 73 de ani. Descopera istoria Calvin Klein si vezi ce vedete s-au alaturat sustinerii brandului, de-a lungul timpului.

Lenjeria intima Calvin Klein este deja un icon in moda. Si cu siguranta a contribuit la identitatea vizuala a brandului american mai mult decat orice alta creatie a sa. Calvin Klein dateaza din sfarsitul anilor ’60 iar pe vremea aceea insemna un magazin de haine din New York. Deja in anii ’70 se adaugasera articole sportive, blazere clasice si lenjerie intima. In acest moment brandul detine linie de designer, linie de imbracaminte smart-casual, linie de haine basic, o gama sport, o gama de denim, creatii de home design, o linie de ceasuri si bijuterii, parfumuri si bineinteles, gama atat de cunoscuta de underwear!

Cine a promovat lenjeria intima Calvin Klein in trecut

Lenjeria intima Calvin Klein este responsabila prin modul de promovare de schimbarea pietei in moda. Cu siguranta stii reclamele in care Mark Wahlberg – pe vremea aceea Marky Mark – poza la bustul gol si doar in boxeri. Ei bine, afisele acelea au impanzit revistele si orasele in anii ’90. Pe vremea aceea lenjerie intima era promovata astfel.

Citește și:

Nick Jonas reface reclama ce a adus faima atat lui Calvin Klein cat si lui Mark Wahlberg

Si deodata, Mark Wahlberg – pe vremea aceea la New Kids On The Block – a aparut peste tot in boxeri mulati Calvin Klein. Si atat. Sau poate mai avea o sapca, cine mai tine minte ce se intampla mai sus?

De atunci si pana acum, multe nume celebre s-au perindat in reclamele la lenjeria intima Calvin Klein, Kate Moss (la bustul gol, lipita de Wahlberg) Natalia Vodianova, Christy Turlington, Doutzen Kroes, Brooke Shields (care a aparut la 15 ani in CK – cu sloganul “vrei sa stii ce sta intre mine si Calvinii mei? Nimic! “ - Eva Mendes, Scarlett Johansson, Alexander Skarsgard, Zoe Saldana, Rita Ora, Diane kruger, Justin Bierbet sau Kendall Jenner sunt doar cateva exemple.

Citește și:

Noua generatie de modele contra-ataca: Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian West pozeaza pentru My Calvins

Ce aduce in plus noua campanie la lenjerie intima Calvin Klein

Lenjeria intima Calvin Klein demonstreaza cu fiecare campanie ca Sex Sells (Sexul vinde) insa cu un anumit rafinament, cu o doza de mister. Iar noua reclama ce demonteaza inca o data toate tiparele din moda demonstreaza ca frumusetea, sarmul, talentul si inteligenta vand la fel de bine, indiferent de varsta.

Promovarea lenjeriei intime Calvin Klein a fost intotdeauna controversata. Nu putine au fost scandalurile ce s-au iscat in jurul imaginilor cu Justin Bieber

Citește și:

@justinbieber shows his for @billboard magazine. #mycalvins

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein) on

Noua reclama sub manuirea Sofiei Coppola a atras nume precum Kirsten Dunst, Rashida Jones, Laura Harrier, Maya Thurman-Hawke (da, fiica fostului cuplu de le Hollywood, Uma Thurman si Ethan Hawke), Nathalie Love, nepoata creatoarei de moda Anna Sui si nu in ultimul rand Lauren Hutton, la varsta de 73 de ani! Sub sloganul “Calvin Klein or nothing at all” (Calvin Klein sau nimic) reclama la lenjeria intima Calvin Klein este inca o modalitate prin care barierele impuse de industrie au fost sparte.

Varsta e doar un numar. La fel si greutatea. La fel si numarul de patratele de pe abdomen. Lauren Hutton fotomodel in tinerete – si nu numai! – a reaparut in atentia publicului prezentand in colectia de primavara-vara 2017 a casei de moda Bottega Veneta. Ea apare alaturi de Gigi Hadid, purtand geanta ce ii poarta numele.

Citește și:

In contextul actual, moda incearca sa readuca in prim-plan atat femei cu forme – modele XXL – cat si femei trecute de tinerete sau care se indeparteaza de tiparul clasic de frumusete. Iar Lauren Hutton nu este singura femeie mai in varsta care sa apara in colectiile marilor designeri. In prezentarile de moda pentru primavara-vara 2017 am vazut modele de toate varstele la Dries van Noten sau Simona Rocha.

Pana la urma, de la inceputuri si pana acum, promovarea vizuala a lenjeriei intime Calvin Klein s-a bazat pe sexualitate, ceva nuditate si controversa. Da, sexul vinde. Dar, iata si controversa! Noua reclama la lenjerie intima CK nu este altceva decat o continuare fireasca in promovarea casei de moda. Insa, pentru un public educat cu anumite standarde de fumusete, greutate si varsta, Lauren Hutton la 73 de ani este ceva iesit in comun. Si totusi, si Lauren Hutton poarta lenjerie intima Calvin sau... nimic!

Citește și:
Brooke Shields intr-o controversata campanie Calvin Klein - Ce sta intre mine si Calvinii mei? Nimic. Un slogan ramas celebru

The original #mycalvins. From the archive: the 1980 Calvin Klein Jeans ad campaign that started it all. Happy Birthday @brookeshields! Photographed by Richard Avedon.

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein) on

Sursa foto front page – Calvin Klein instagram, Calvin Klein Youtube, Calvin-Klein.another.co

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.