Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu: Cum aleg lentilele de contact colorate pentru ochii mei inchisi la culoare

Andreea Antonescu a purtat lentile de contact albastre timp de 15 ani. Dupa o pauza de un an si jumatate, a revenit la marea ei placere. Iar eu am vrut sa fiu alaturi de ea si sa iau parte la acest moment important.

Eu nu regret ca am ochii caprui. Am spus intotdeauna ca cel mai important pentru mine este sa vad bine cu ei. Dar nu vad. Port ochelari de vedere si lentile cu dioptrie pentru miopie.

Chiar si asa, femeie fiind, am fost si inca sunt curioasa sa vad cum as arata daca as avea ochii albastri sau verzi. Blonda cu ochii albastri. Sau blonda cu ochii verzi. Suna excelent, dar trebuie sa recunoastem ca nu tuturor ne-ar sta bine.

Ei bine, pana sa fac eu pasul asta si sa imi achizitionez o pereche de lentile colorate cu dioptrie, raman cu admiratia pentru Andreea Antonescu.


A purtat 15 ani lentile de contact albastre

Andreea Antonescu, jumatatea roscata a celei mai iubite trupe din anii ’90 – trupa Andre – are si ea ochii caprui, chiar caprui spre negri.

Fiind o femeie care a trecut prin multe schimbari de look, frumoasa cantareata si-a dorit sa aiba o culoare a ochilor care sa o scoata in evidenta indiferent de culoarea de par si tunsoarea pe care o va avea. A ales lentile de contact colorate albastru.

Citește și:

Andreea Antonescu - lentile de contact

Avand o nuanta a ochilor inchisa, nu i-a fost usor sa gaseasca lentile colorate si cat mai naturale care sa reuseasca acest lucru, iar cand le-a gasit, nu a mai renuntat la ele.

Asa ca, timp de 15 ani a fost, pe rand, o blonda superba, o satena provocatoare si o roscata seducatoare cu ochi albastri.


Lentile colorate pentru ochii inchisi la culoare

Cand m-am prezentat in fata ei cu lentilele de contact albastre, Andreea mi-a spus un singur lucru: “Nu pleci de aici nebatuta”. Motivul l-am aflat doar uitandu-ma la expresia fetei sale in momentul in care se afla cu lentila pe deget.

Odata ce le-a pus in ochi si s-a uitat in oglinda, a simtit acea impletire ciudata dintre sentimentul de fericire si cel de mahnire. Stia ca o sa ii placa prea mult, dar voia ca pauza de la lentile sa mai dureze.

Am avut ceva emotii cand i-am ales lentilele, pentru ca-mi spusese ca gaseste cu greu o culoare care sa se observe pe ochii ei de culoare inchisa. Ca sa fiu sigura ca aleg ce trebuie, i-am adus doua nuante: ColorVUE Glamour Aqua si Adore Bi Tone Aqua.

Citește și:

Lentile de contact: Andreea Antonescu

Stanga: Lentile de contact colorate Adore Bi Tone Aqua pentru ochi inchisi

Dreapta: Lentile de contact colorate albastre ColorVUE ca si cele ale Andreei

Le-a probat pe ambele, i-au placut amandoua nuantele, insa s-a oprit la Adore Bi Tone Aqua, o nuanta de albastru atat de naturala incat nimeni nu si-ar fi dat seama ca poarta lentile de contact.

Si asta este detaliul la care trebuie sa fii foarte atenta atunci cand alegi perechea de lentile colorate pe care intentionezi sa o porti zilnic, o perioada lunga de timp: culoarea sa se potriveasca perfect cu tenul tau si cu parul. Iar lentilele de contact colorate sa para naturale, sa acopere bine nuanta naturala a ochilor tai de culoare inchisa si sa nu se observe nicio clipa, nici la lumina solara, ca porti lentile de contact.

Sursa Foto: Alexandru Tuturescu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.