Setari Cookie-uri

Am testat lentile de contact trasnite Phantasee – numai bune pentru petrecerea de Halloween!

Il iubesti sau il urasti, ajunge ca macar o data in viata sa te deghizezi in ceva trasnit, infricosator sau dragut, dar iesit din comun. Halloweenul, caci despre el e vorba, a devenit o ocazie de distractie mult asteptata si in randul romanilor. Noi ne-am pregatit deja: am testat lentilele de contact Phantasee Red Tornado, asa ca iti povestim mai jos cum ni se par!

Pentru ca nu am vrea ca intotdeauna sa recurgem la o intreaga recuzita pentru a sarbatori Halloweenul, fie si in stilul nostru, e suficient sa ne bazam doar pe cateva accesorii. De aceea, o solutie foarte buna consta in lentilele de contact fantezie.

Nu trebuie sa mai umblam neaparat dupa un costum special pentru Halloween: putem purta orice imbracaminte, iar cu accesoriile potrivite si o pereche de lentile de contact colorate trasnite putem sa socam si sa ne incadram perfect in peisajul unei nopti de... groaza.

Noi am testat in acest sens lentilele de contact Phantasee Red Tornado si ti le prezentam mai jos si tie!

Lentile de contact colorate trasnite Phantasee Fancy Red Tornado pentru Halloween: specificatii

Lentilele de contact colorate fantezie in galben si maro roscat Phantasee sunt tipuri de lentile de contact cosmetice, destinate schimbarii culorii naturale a ochilor, nu au dioptrii (pentru ca modelul / patternul nu suporta) si sunt cat se poate de hipoalergenice si confortabile. Ele vin in pachet de cate doua lentile, pentru fiecare ochi.

Citește și:

Sunt lentile de contact cosmetice trasnite, dar destinate purtarii pe durata a 360 de zile / un an. Fireste, pentru ca nu prea sunt ocazii de a fi purtate zilnic, si daca le intretii suficient de bine, in solutie speciala de intretinere a lentilelor de contact, le poti folosi cu succes la ocazii speciale precum petrecerea de Halloween, orice petrecere tematica si nu numai, in club, daca vrei sa fii mai fancy sau la o tinuta de concert ori festival, vara.

lentile de contact colorate trasnite Phantasee pentru Halloween

Vezi pret in magazin

Drept caracteristici, aceste lentile de contact se (mai) remarca prin:

  • Raza de curbura: 8.6 mm
  • Continut de apa: 45% - ceea ce ofera suficient confort in purtare
  • Diametru: 14 mm
  • Producator: Phantasee in Malaesia – tara renumita in ceea ce priveste producerea si comercializarea de lentile de contact de calitate (aici, lentilele de contact cosmetice se vand in drogherii, la libera alegere). Dupa cum sugereaza si brandul, lentilele de contact colorate Phantasee sunt speciale create pentru tinute si look-uri fanteziste, sunt renumite in acest sens si ideale la ocazii speciale ca Halloween sau alte petreceri tematice.
  • Model: Fancy Red Tornado
  • Perioada Utilizare: 360 purtari / 12 luni
  • Se potrivesc cu: ochi deschisi, ochi inchisi, ochi foarte inchisi - naturali.
  • Nu se poarta in timpul somnului!

lentile de contact trasnite de Halloween Phantasee

Citește și:

Vezi pret in magazin

Pentru ca nu sunt lentile de contact cu dioptrii, ele pot fi purtate si cu ochelari de vedere. Fireste, daca porti ochelari, exista sansa ca nuantele si combinatia trasnita colorata a acestor lentile de contact sa nu se vada atat de intens. Astfel, nu e o problema daca esti mai retinut(a) din fire si nu vrei sa sochezi atat de tare. :D

Lentile de contact colorate pentru Halloween Phantasee Fancy Red Tornado: cum ni s-au parut

Pentru cine a ales sa le poarte, pentru ca are experienta in purtarea de lentile de contact, aceste lentile de contact colorate trasnite Phantasee au fost foarte usor de pus pe ochi, in cateva secunde. S-au mulat perfect pe globul ocular, ca o manusa.

Ochii naturali ai persoanei din fotografii sunt caprui spre verde, asadar s-au imbinat foarte bine cu nuantele lentilelor de contact. Dupa cum se vede si din fotografii, a fost suficient ca sa se poata vedea culorile si modelul fantezist al lentilelor de contact, dar destul ca sa nu socheze intr-atat de mult.

Citește și:

lentile de contact Phantasee pentru Halloween

Vezi lentilele Phantasee in magazin

Lentilele de contact Phantasee sunt moi, confortabile in purtare, dar, pentru ca au un diametru mai mare (de 14 mm), le recomandam celor care au ochii mai mari. S-ar putea sa jeneze putin in purtare, daca ochii iti sunt mai mici. Nu deranjeaza, dar se simt totusi pe ochi cand clipesti.

Ne-au placut pentru ca nu sunt chiar atat de socante, in sensul ca, observandu-le cand am deschis pachetelul lor, ne asteptam sa se vada la fel de intens si pe ochi, sa fie vibrante in nuante. Ne bucuram ca nu sunt chiar asa. Inca nu stim totusi daca am indrazi sa le purtam si pe strada. :P

Ca ocazie de purtare, noi le-am combina intr-un look de Halloween tip vampir/vampirita sau vrajitoare, insa se potrivesc si la niste costume de personaje fancy sau zane. Consulta insa si celelalte modele de lentile de contact trasnite Phantasee, numai bune de Halloween.

Citește și:

Acum iti mai ramane sa iei un costum de vampir sau de vrajitoare pe tine (daca vrei sa te deghizezi complet) si esti gata de o petrecere de Halloween completa!

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.