Setari Cookie-uri

3 lucruri simpatice care te ajuta in organizarea unei nunti

E bine sa te implici cat mai mult posibil in organizarea propriei nunti. Nu ii lasa pe ceilalti sa decida si sa aleaga in locul tau, pentru ca s-ar putea sa ai parte de multe surprize si incidente neplacute in ziua cea mare, motiv pentru care te sfatuiesc sa tii aproape un calendar, o agenda si cateva notite adezive. Acestea trei te vor ajuta sa duci la bun sfarsit toate planurile, fara prea mult stres.

Planificarea nuntii, ca mai orice alta activitate placuta inimii noastre, aduce cu ea si parti negative. Sa planifici o nunta este o experienta incitanta si motivanta, dar grea chiar si pentru cei specializati sa faca asta.

Atunci cand o sa vina vremea mea, mai mult ca sigur o sa apelez la buna mea prietena pasionata de organizat petreceri si evenimente, dar nici mie nu o sa imi lipseasca din casa agenda si calendarul in care sa tin evidenta zilelor si sarcinilor care trebuie indeplinite.

Calendar si agenda pentru planificarea unei nunti de vis

Calendarul o sa il pun pe peretele pe langa care trec cel mai des, dar si care face parte dintr-o incapere care imi lasa loc de gandit, de meditat. De pe vremea cand eram mica, imi aduc aminte ca mama lipea pe usa de la bucatarie calendarul ortodox, loc strategic, pentru ca bucatarie este camera pe care nu o evitam niciodata. In bucatarie ne bem cafeaua si ceaiul, luam cina in familie, momente in care ne facem planuri, ne vin idei.

Citește și:

Cand ne bem cafeaua sunam sa facem rezervare pentru machiaj, deci trebuie sa avem calendarul in fata ochilor ca sa bifam imediat data.

Mai departe, agenda joaca poate cel mai important rol din organizarea unei nunti si nu ar trebui sa lipseasca nici macar din geanta pe care o luam la birou, si nici din bagajul de vacanta. In ea se scriu de la cele mai modeste la cele mai indraznete dorinte, se noteaza citate motivationale si se lipesc imagini inspirationale cu rochii, ornamente, etc..

Si pentru ca o agenda ajunge si ea la un final, sau pentru atunci cand apar noi idei dupa ce ai terminat filele la categoria "piese pentru valsul mirilor", e nevoie de un set de notite adezive pe care sa le lipsesti acolo unde este necesar.

Planificator nunta

Calendar pentru nunta Agenda pentru mirese Notite adezive pentru nunta

Cum planifici o nunta de vis

Stresul s-ar putea sa fie mare si cu cele trei obiecte recomandate de mine, de aceea cel mai bine este sa te folosesti de ele in momentele de relaxare. Cum spuneam, dimineata cand iti bei cafeaua sau seara cand bei un ceai inainte de culcare sunt momente potrivite. Esti relaxata, esti mai optimista, gandesti mai limpede si nu te preseaza nimeni sa termini cu visarea. Poti sa umpli toata agenda daca vrei cu idei, mai gasesti si altele in stoc.

Citește și:

Pentru ca nunta sa fie un succes, fie ca vorbim de nunta noastra sau a cuiva drag, pregatirile ar trebui sa inceapa chiar din momentul in care a fost facuta cererea in casatorie. Stiu ca pare mult timp la dispozitie, dar nu e deloc asa. Jumatate de an o sa treaca cu cautari pe Pinterest si schite in agenda, iar cealalta jumatate cu concretizarea ideilor.

Pentru ca o nunta este costisitoare, tot din timp si treptat este bine sa achizitionam una alta. Azi mastile si mesajele pentru coltul cu fotografii, maine paharele de plastic pentru sampanie, peste doua saptamani invitatiile pentru nunta si asa mai departe.

Ce sa mai zic... stiu sigur ca o sa te descurci. Pentru ca o vei face din inima, o vei face cu mult entuziasm, iar atunci cand faci ceva cu dragoste si incredere, o sa fie cu adevarat un succes.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Amnarj Tanongrattana

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.