Setari Cookie-uri

Machiaj de purtat pe plaja: ce cosmetice sa alegi in vara asta

Ai zice ca pe plaja nu porti machiaj. Ca exista riscul sa curga, sa te manjesti. Sau ce nevoie ai avea de machiaj cand te bronzezi asa frumos? Ei bine, daca vrei sa iti accentueze trasaturile, afla ca exista solutii sa fii sexy cu un machiaj de purtat pe plaja. Asta daca stii ce cosmetice sa alegi pentru trusa de beauty din concediul de vara!

Si daca nu stii mai exact ce cosmetice, farduri, rimel, fond de ten – da, da, fond de ten! – sa porti cand mergi la plaja, te punem noi in tema. Descopera cum poti sa obtii un machiaj de purtat pe plaja impecabil, fara rateuri, fara griji, doar cu frumusete!

BB cream protectie solara

De ce ai nevoie cand mergi la plaja? De costumul de baie potrivit siluetei tale. De papucii de plaja sau de flip-flops. De geanta de plaja. De palarie si ochelari de soare. Si neaparat de protectie solara.

Ah, dar tare ai vrea sa ascunzi niste pistrui. Sau vreun cos. Vreo acnee. Tare ti-ar placea sa porti un fond de ten. Dar sa nu existe surprize dupa ce inoti putin!

Solutia care le aduna pe toate? BB cream cu protectie solara rezistent la apa. Pam-pam! Acum sa tot inoti, sa te bronzezi! Pielea ta e protejata si micile imperfectiuni ascunse!

BB cream protectie solara

Fond de ten cu protectie solara Estee Lauder

Citește și:

Machiaj de plaja - balsam de buze hidratant

Acum ca ai asezat baza machiajului de purtat la plaja, ai nevoie de mici accente. Contureaza-ti buzele cu un balsam de buze hidratant si natural, in culoarea buzelor.

Nu e nevoie sa-ti spunem ca buzele (avand pielea subtire, delicata) sufera de la caldura, de la razele directe ale soarelui si de la apa sarata! Ai nevoie deci de hidratare si protectie. Ar fi pacat sa ajungi acasa cu pielea perfect bronzata si cu buzele arse de soare!

Machiaj de plaja - balsam de buze hidratant

Hidrateaza-ti buzele la plaja!


Cum te machiezi la ochi cand mergi la plaja

Vorbesc cat de poate de serios! Te poti machia la ochi atunci cand mergi la plaja. Cu tot ce trebuie chiar! Cu fard de ochi - natural sau colorat. Cu creion dermatograf sau eyeliner. Cu mascara!

Secretul este sa alegi produse cosmetice waterproof ca sa nu ai surprize! Odata ce ai ales machiaj rezistent la apa, sa te tot balacesti si sa faci plaja!

Citește și:

Cum te machiezi la ochi cand mergi la plaja

Alege preferatele tale din produsele de machiaj de plaja waterproof!

Fii gata de concediu, mai ales ca acum stii cum sa iti realizezi cu succes machiajul de plaja perfect, rezistent la apa, la baie si la soare, pe tot parcursul zilei. Vacanta placuta!

Sursa foto front page – Christopher Campbell/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.