Setari Cookie-uri

Idei șic pentru machiaje de purtat la birou în primăvara aceasta

Prezența la birou e obligatorie. Respectarea unui dress-code office este la fel de obligatorie. Însă la machiaje, putem să aplicăm ceva creativitate. Cu atât mai mult, dacă știm exact ce tendințe în machiaj pentru primăvară-vară pot fi adaptate la birou. Descoperă și tu cele mai frumoase machiaje de purtat la birou în sezonul acesta cald!

Prin natura meseriei mele, biroul meu se întâmplă acasă. Toată viața mi-am dorit să scriu și să desenez. Și eventual să lucrez din orice colț de lume, din parc, de pe plajă. Zis și făcut. Însă, există și dezavantaje, nu e totul un vis. De exemplu, adesea mi-e dor să mă machiez și să îmi calc vreo ținută office. Pe lângă zilele când am întâlniri business și exersez atât ținutele cât și variantele de make-up potrivit la birou, nu prea se întâmplă să fac pe make-up artistul. Pentru mine, în zilele acelea, dar mai ales pentru voi, dragilor, dacă mergeți zi de zi la birou, am documentat cele mai șic machiaje de purtat la birou.

Dacă ești în căutarea unor machiaje office pentru 2018, am luat prezentările de modă la mână și am ales tot ce poate fi purtat sau adaptat în machiajul de zi, și mai ales la job. Descoperă cum obții un machiaj natural, ce cosmetice să nu-ți lipsească și ce culori se poartă.

Citește și:

Alege machiaje de purtat la birou, în stil natural, ca la Giambattista Valli sau accentuând zonele de interes cu iluminator ca la Salvatore Ferragamo

Puțin blush natural, roz, pe obraji, iluminator pe pomeți, pe zona de deasupra buzei superioare, pe pleoape și pe colțul interior al ochilor. Încă puțin iluminator pe buze, mai ales dacă păstrezi nuanța aproape de natural și cu o textură mată. Pentru acest gen de machiaje de purtat la birou sprâncenele stufoase, naturale sunt perfecte, a la anii ’90.

Poți completa acest gen de machiaje de purtat la birou și cu ceva dermatograf sau eyeliner. Una dintre cele mai importante tendințe pentru primăvară-vară 2018 este accentuarea pleoapelor cu creion negru. Poți alege un make-up potrivit la birou, cu tentă naturală și poți păstra părul pe umeri, la fel de natural. De altfel nu e complicat deloc să înveți cum obții un machiaj natural, ai nevoie de fond de ten ușor, de iluminator și de un balsam transparent. Alege și tu astfel de machiaje office pentru 2018, mai ales că se potrivesc la orice gen de ținută business.

Citește și:

Machiaje de purtat la birou în primăvara aceasta

Alege fond de ten cu iluminator

Alege gloss colorat la vară

Alege creioane dermatograf colorate

Accentuează ochii cu smoky eyes ca la Versace delicat sau subliniind genele ca la Etro ori cu coadă cat-eye colorată ca la Missoni

Un smoky eyes subtil, eventual cu griuri soft este ideal ca make-up potrivit la birou. Cu atât mai mult dacă strecori și ceva accente argintii pe interiorul pleoapei inferioare, în dreptul pupilei. Completează acest gen de machiaje de purtat la birou cu sprâncene ușor definite, mascara lejeră și buze rozii. Poți alege machiaje office pentru 2018 cu eyeliner colorat. O ținută business, sobră, cu costum sau rochie office și cămașă prinde contur cu unul dintre aceste machiaje de purtat la birou. Se poartă vernil, se poartă roziu, fuchsia ori turcoaz. Important este să știi cum obții un machiaj natural în rest, să nu încarci tenul, ci doar ochii să iasă în evidență.

Citește și:

Aplică și alte tendințe în machiaj pentru primăvară-vară 2018: de exemplu, aplică un strat generos de mascara, și conturează aproape de gene pleoapele, cu un creion în culoarea genelor. Până la urmă și o coadă de pisică poate fi realizată ziua, dacă păstrezi restul natural. Pentru că până la urmă, dacă alegi machiaje de purtat la birou nu trebuie să fie totul sobru și serios. Poți adăuga ceva sex-appeal sau ceva ludic!

Inspiră-te de la Philosohpy și alege tenul arămiu, luminos și buzele cu gloss lucios sau cu ruj mat colorat ca la Max Mara

Păstrează tenul cu un bronz subtil. Colorează buzele cu ruj roșu ori colorat, mat, sau alege gloss trandafiriu, extra lucios. Și gata! Acesta este unul dintre cele mai șic machiaje de purtat la birou, însă nu este doar perfect la job.

Citește și:

De altfel, poți folosi aceste machiaje pentru 2018 și la ținute casual, sau poți realiza aceste machiaje în tendințe pentru primăvară-vară 2018 și la petreceri. După părerea mea, un smoky eyes suav poate fi purtat atât ca make-up potrivit la birou cât și la un cocktail. Poți alege buze colorate ca machiaje de purtat la locul de muncă, dar și la î întâlnire sau o petrecere în club. Este important să știi cum obții un machiaj natural și ca bază pentru ținutele prețioase, dar și Boho, sport sau business.

Când vine vorba de machiaje de purtat la birou, cuvântul este natural cu ceva în plus. Învață, deci, cum obții un machiaj natural, mai ales pentru vară, ca tenul să nu fie încărcat. Și apoi, joacă-te și creează! Alege machiaje office de purtat pentru 2018 și completează cu coafuri naturale! Alege machiaje de purtat la birou și prinde părul androgin, sau prins într-un coc răvășit. Alege un make-up potrivit la birou și prinde-ți accesorii în păr. Alege ce tendințe în machiaj pentru primăvară-vară îți permite dress-code-ul, dar joacă-te puțin! Nu mai fi atât de serioasă! Poate doar la respectarea deadline-urilor!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.