Setari Cookie-uri

Ama Fashion


Ca orice lucru frumos, AMA FASHION are o poveste a ei. Ea s-a nascut din pasiunea pentru arta, pentru eleganta si pentru viata.
Arta de a iubi (ama din latinescul “amare”) este cea care se ragaseste in fiecare dintre noi, ne ghideaza in tot ceea ce gandim, ceea ce facem si ceea ce simtim.
Fiecare femeie este definita de parfumul unic al elegantei care ii este ca o aura ce o inconjoara si o face parca sa pluteasca.
Tot ceea ce traim zi de zi, este si va fi dintotdeauna un miracol numit "viata", de aceea trebuie sa o simtim si o veneram cat putem de frumos.
Pentru a te insoti in aceasta frumoasa calatorie, AMA FASHION creeaza colectii de imbracaminte si accesorii ce iti pun in valoare natura feminina si plina de mister, iti imbraca sentimentele si iti coloreaza viata.
Colectiile AMA Fashion sunt create si realizate in Romania si in Marea Britanie, compozitiile acestora fiind dintre cele mai calitative cum ar fi satenul, sifonul, bumbacul, vascoza. Culorile pastelate si designul modern sunt bazele colectiilor care ofera clientilor nostri cele mai distinse si in trend tinute.

 

Aici branduri