Setari Cookie-uri

ASOS


 ASOS este unul dintre cele mai mari magazine online internationale de haine, incaltaminte si accesorii din lume, pentru femei, copii, barbati. Este totodata un mare retailer de moda care a devenit inclusiv si marketplace, unde gasesti inclusiv haine si alte piese vestimentare vintage

Cu peste 35,000 branduri si etichete proprii pe care le comercializeaza zilnic pe site, dintre care 870 sunt marci de top fashion  & 1,500 sunt noi linii adaugate zilnic, ASOS  incepe sa devina rapid un leader global in ceea ce priveste moda online si produsele de ingrijire personala si infrumusetare. De altfel, pentru foarte multe fashioniste din lumea intreaga, ASOS ramane un dulap virtual de cea mai mare diversitate, lansator inclusiv de trenduri actuale.

ASOS are peste 6.9 milioane de vizitatori unici pe luna si peste 2.9 milioane de useri abonati. In plus, datorita introdiucerii sergviciului de livrare internationala gratuita oriunde in lume, nu ai cum sa nu comanzi de pe ASOS. De altfel, nu exista absolut niciun motiv sa nu. :) Plata articolelelor comandate se face doar online, prin metodele de plata Paypal si direct prin carduri de credit/debit.
De asemenea, in ASOS Outlet poti economisi cu pana la 70% datorita reducerilor aplicate la o mare varietate de haine si pantofi de la branduri renumite in lumea intreaga.