Nemira


Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania care si-a pastrat celebritatea in industria cartii. Nemira a fost identificata cu literatura science-fiction dupa ce a lansat o marca derivata – colectia Nautilus ce a fost foarte bine primita de cititori. Ulterior, Nemira si-a sporit semnificatia impunandu-se cu noi produse editoriale. Printr-un program amplu materializat in sute de titluri de certa valoare, totalizand zeci de mii de exemplare, Nemira a imbogatit patrimoniul cultural si spiritual al Romaniei. Autori celebri au fost publicati pentru prima data la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar si Roger Caillois, Rene Girard etc. Totodata, Nemira a lansat tineri autori romani si a promovat valorile autentice. H. R. Patapievici, I.P. Culianu, Lucian Vasilescu, Radu Aldulescu, Daniel Banulescu, Petre Barbu si-au publicat primele titluri la Nemira.

Nemira a fost prima editura din Romania care a inteles ca internetul reprezinta viitorul industriei de carte, astfel ca site-ul www.nemira.ro a fost lansat in 1999. 

Comunitatea fanilor Nemira este strans legata de colectiile Nautilus si Suspans, dar si de cartile Babel, Bonton, Totem, Politica sau Erotikos ori Damen Tango. Numarul mediu de comenzi pe site-ul editurii, fara a tine cont de sezonalitate, se apropie deseori de cifra de 100, iar saptamanal editura lanseaza noi titluri atragatoare pentru cititorii pasionati care in 2009 au ales sa cheltuiasca in medie o suta de lei la fiecare comanda.

Gama de produse: carte beletristica, studii politica, filosofie si religie, carte divertisment

 

Setari Cookie-uri