Setari Cookie-uri

Manusi in modele simpatice carora nu le rezista nici frigul!

Sa ai mainile calde la -10 grade este ca si cum... l-ai tine pe Dumnezeu de mana. Imi place prea mult expresia originala ca sa nu o folosesc si eu aici, adaptata. Prin urmare, astazi a venit timpul manusilor de iarna sa fie puse in valoare.

Manusi moi, pufoase si, cel mai important, calduroase, carora nici frigul nu le-ar rezista.

Manusile, ca orice articol vestimentar, sunt si ele impartite in trei categorii: manusi pentru tinute elegante, manusi sport si manusi casual. In categoria manusi elegante intra manusile din piele, manusile cu broderii si manusile cu fundite sau imprimeuri discrete, iar la categoria manusi casual le gasim pe cele pe care le stim din copilarie, sunt modele simple, cu sau fara degete, dar care ne tin de cald. Manusile sport sunt acelea pe care le luam cand mergem la munte, cand ne dam cu sania sau ne batem cu bulgari de zapada.

Manusi de iarna cu imprimeuri simpatice

Sezonul asta sunt in tendinte manusile de iarna cu imprimeuri si cu aplicatii. Imprimeuri cat mai vesele si mai colorate, pentru ca, asa cum am mai spus-o, pe langa materialul gros din care sunt confectionate, culorile aduc si ele caldura. Inca se poarta si manusile fara degete, fiind preferate de cei care nu pot sta departe de telefon sau care isi folosesc mult mainile in numeroasele drumuri pe care le au de facut intr-o singura zi.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, in tendinte si-au facut loc si manusile cu broderii. Era normal avand in vedere ca a fost un an 2017 al broderiilor de toate tipurile.

Manusi de iarna cu imprimeuri

Set manusi + fular Manusi cu broderie Manusi fara degete

Manusi de iarna moi si calduroase

Gasim multe manusi in modele simpatice inclusiv la categoria eleganta. Sunt manusile cu imprimeuri discrete, imprimeuri in carouri mici, manusile cu insertii stralucitoare si aplicatii tip fundite, strasuri sau margele. Se potrivesc cel mai bine in outfit-uri elegante cu paltoane si haine din blana, cu cizme cu toc si palarii. Culoarea nu conteaza, orice culoare poate fi eleganta, depinde doar de tine sa o pui bine in valoare.

La manusile elegante gasim si modelul touch cu deget tactil, care permite folosirea telefonului mobil fara sa renuntam la manusi cand suntem afara.

Manusi calduroase de iarna

Manusi cu imprimeu alb negru Manusi cu aplicatii Manusi cu fundita

Citește și:

Cam atat am avut eu sa spun despre manusi, insa cele prezentate sunt doar cateva dintre multele modele pe care le gasim in magazinele online. Sezonul rece a inceput, manusile ti le-ai cumparat?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By RossHelen

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.