Setari Cookie-uri

Mireasa in zodia Leu? Iata cateva sfaturi!

Mireasa Leu este o drama queen. O drama queen care doreste sa atraga toata atentia asupra ei, iar cuvantul care va caracteriza intreaga sa nunta este – lux.

In timp ce unele dintre noi viseaza la o nunta intr-un cadru restrans, doar cu cativa apropiati invitati, o rochie cat se poate de simpla, un buchet din flori de camp, un meniu cu preparate ca la mama acasa, si, bineinteles, fara prea multa agitatie si muzica galagioasa, mireasa Leu stie ca o data este nunta ei si va profita la maxim de aceasta ocazie.

Tu, femeia Leu, esti una dintre cele mai fascinante fiinte. Faci parte din categoria femeilor care stiu sa se puna in valoare, de aceea nici nu te feresti de privirile si curiozitatea celor din jur, si nu tii cont de pret atunci cand ti se pune pata pe o piesa vestimentara sau un obiect, motiv pentru care nici nunta ta nu o sa fie una prea ieftina.

Locatie de poveste pentru nunta miresei Leu

Ca sa incepem cu locatia, ca de acolo pornesc pregatirile pentru o nunta, bineinteles dupa ce ai primit un inel cu diamant, poate nu cel mai mare diamant, dar cu siguranta unul care o sa starneasca invidie printre prietenele tale, iti recoamnd sa iti indrepti atentia catre un local cu multa eleganta si mult aur(iu).

Citește și:

Dat fiind faptul ca te simti bine atunci cand te afli in centrul atentiei, fa in asa fel incat la nunta ta sa joci rolul unei dive de la Hollywood, chiar din vechiul Hollywood.

S-ar putea sa iti surada ideea de nunta la palat, sau nunta intr-un teatru vechi ori un hotel cu istorie. Un loc in care pana si invitatii vor uita unde se afla.

Nunta pentru mireasa Leu

Rochia de mireasa pentru femeia Leu

Sub nicio forma rochia de mireasa a femeilor nascute in zodia Leu nu o sa fie ceva simplu, asa cum tot mai multe mirese isi doresc in zilele noastre. Nu! Rochia ta, a miresei Leu, va fi ceva iesit din comun, ceva ce nu a mai vazut omul, o sa fie unica si o sa puna in valoare frumusetea si personalitatea puternica a celei care o poarta.

Rochia de mireasa care ti se potriveste si in care vei straluci la propriu si la figurat este lunga, cu trena sau cu capa, prevazuta cu o funda mare la spate si plina de pietre pretioase.

Citește și:

Un alt detaliu care te preocupa si pe care pui foarte mare accent este parul. Da, parul. Regele junglei si femeia lui, leul si leoaica, au o podoaba capilara impresionata, ceea ce te face pe tine sa iti doresti o coafura care sa primeasca poate chiar mai multe complimente decat rochia pe care o porti in ziua cea mare.

Restul... sunt doar detalii de care domnisoarele tale de onoare, nasii si familia se vor ocupa. Atat sa tina cont: toate aceste detalii sa fie unice, sa nu se mai fi regasit la alte nunti si sa te identifici cu ele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Wedding Photography

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.