Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate modele de pantaloni de dama in tendinte. Tu i-ai purta?

Uitate sunt vremurile când pantalonii erau doar niște pantaloni. Acum sunt adevărate piese de rezistență în ținuta făcută de zi cu zi. Mai cu seamă că sunt atât de moderni, cu inserții și design dintre cele mai interesante. Nu ne crezi?

Să tot fie câteva zile de când am trecut pe lângă o străină căreia i-am făcut un compliment, unul care ne-a făcut fericite pe amândouă. Pe mine că știam că spun din suflet asta, iar pe ea că l-a auzit. I-am zis că îmi plac foarte mult pantalonii pe care îi poartă - atât de simplu. Erau de un galben aprins, foarte largi și arătau minunat pe ea. Și atunci mi-am dat seama de două lucruri. Primul, că nu prea știu să fac complimente și al doilea, că eu mă îmbrac doar în blugi. Și nu știu care dintre situații este mai tristă.

Și uite așa am ajunși să caut modele atipice de pantaloni, unii pe care nu îi vezi chiar oriunde, îmbrăcând diferite siluete. Sunt modele în tendințe, care arată altfel față de cele cu care suntem obișnuite. Odată prin materialul din care pantalonii sunt confecționați, dar și prin croiala sau diversele ornamente și inserții adăugate. Dacă vrei să te convingi că am găsit niște pantaloni uber cool, îți prezentăm câteva modele mai jos, cu imagini și prezentări - iacă:

Citește și:

Pantaloni lungi evazați cu volane

Cumva această pereche de pantaloni te trimite undeva prin anii ‘90, dar asta nu ar trebui să deranjeze, mai ales că se poartă hainele cu tentă vintage.

Nouă ne-au plăcut pantalonii evazați cu volane pentru că par super comozi și deloc complicați când vine vorba despre accesorizarea lor. Par să se potrivească cu o tunică, un tricou sau o bluză, cândva toamna, când se pot purta chiar cu niște botine mai sport, așa cum se vede în poză.

pantaloni lungi evazati cu volane 

Vezi pret

Pantaloni culottes din piele lucioasă tip vinil

Despre pantalonii culottes am scris aici - bine, mai degrabă despre blugii culottes, ca să înțelegi de ce ar trebui să optezi pentru o astfel de pereche de pantaloni.

Dacă vrei câteva modele mai îndrăznețe, pantalonii din piele lucioasă cu aspect vinil, cu croiala regular sunt foarte eleganți. Și deși par foarte pretențioși, te asigurăm că se pot îmbrăca la diverse evenimente, fără teama că vei da greș și că ai îndrăznit prea mult.

Citește și:

Pantaloni culottes din piele lucioasa

Vezi pret

Pantaloni tip jeans skinny cu șireturi la spate

Ehe, recunoaștem că aici ai nevoie de ceva îndrăzneală, să fii o rebelă și să nu îți pese prea mult de discuții. Până la urmă nu sunt neapărat vulgari, dar acești pantaloni te arată mai dezgolită decât ai vrea.

Sunt jeanși elastici, deci se mulează perfect pe corp și au un model înșiretat la spate pentru un efect senzual. Inchiderea se face cu nasture și fermoar și se întrețin foarte ușor pentru că sunt dintr-un material delicat - 70% bumbac.

pantaloni tip jeans skinny cu sireturi la spate  

Vezi pret

Pantaloni evazați cu inserții de dantelă

Un model cu vibe latino, care se poate purta, dacă vrei, undeva la serile în club. Pantalonii evazați cu inserții ornamentale de dantelă sunt cel puțin originali.

Aceștia au partea din față mai largă, iar în partea din spate strâng piciorul delicat cât să te arate pe tine extraordinar. Se mulează perfect pe corp și dacă ești ceva mai înaltă vor avea un efect wow cu o pereche de încălțăminte cu tocuri.

Citește și:

pantaloni evazati cu insertii de dantela

Vezi pret

Pantaloni din dantelă transparentă cu turul lăsat

O pereche de pantaloni extrem de provocatoare, care te va scoate din anonimat. Nouă ne-a plăcut pentru că deși este o pereche de pantaloni transparentă nu lasă la vedere chiar totul și conferă o notă de rafinament, atât cât să fie o primă opțiune pentru nopțile în oraș.

Turul lăsat conferă libertate în mișcare și deși poate că materialul este mai greu de întreținut, cu siguranță că achiziția va merita.

pantaloni din dantela transparenta cu turul lasat 

Vezi pret

Pantaloni din piele cu dantelă laterala

Dacă tot îți place dantela, atunci nu spune nimeni că trebuie să fie materialul principal dintr-o pereche de pantaloni. Noi îți propunem un model de pantaloni din piele cu dantelă decorativă în lateral.

Poate reprezenta o ținută elegantă, este super drăguță și simpatică pentru că denotă ceva rafinament fără să aibă ceva neapărat aparte.

Citește și:

pantaloni din piele cu dantela laterala 

Vezi pret

Pantaloni cu decupaje

Uhu! Iată, poate, o pereche la care ar trebui să te gândești ceva mai mult dacă ai vrea să o ai sau nu în garderobă. Noi zicem că da, pentru că până la urmă nu vezi prea des astfel de perechi de pantaloni.

Au ceva deosebit și anume acele tăieturi, decupaje în partea din față care lasă genunchii liberi și pe tine să te simți minunat. Pretty cool, right?

Pantaloni cu decupaje

Vezi pret

O să spui că îți place prea bine ceea ce ai tu acum în garderobă. Dar uneori este bine să ieși din zona de confort și s-ar putea să fii surprinsă de cât de bine se simte să trăiești acel sentiment de nou. Același lucru îl poți aplica și când vine vorba despre haine.

Încearcă uneori ceva nou și o să vrei mereu să experimentezi ceva ca și cum ar fi pentru prima oară. Și garantat că aceste modele de pantaloni ciudat de cool o să îți ofere asta.

Citește și:

Sursa foto front main: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.