Setari Cookie-uri

Modele de cizme lungi și largi: poartă-le pe coapse sau adunate pe gambe!

Unul dintre motivele pentru care acest sezon rece este atât de fierbinte este faptul că fabuloasele modele de cizme lungi și largi au acaparat privirile. Și, deși nu ai zice, acoperind picioarele, motive de sex-appeal, să zicem, aceste piese de încălțăminte reușesc să fie Uh-la-la!

Practic, în materie de cizme, în acest sezon au fost două direcții opuse. Designerii au propus pe de o parte cizmele mulate, second skin, din material textil, cel mai des, și pe de altă parte modele de cizme lungi și largi, adunate pe gambe, sau până sus pe coapse, în general din piele și texturi asemănătoare. Deși în cazul modelelor mulate se vede mai bine piciorul și forma lui, și modelele de cizme lungi și largi până la genunchi ori pe coapse au reușit să fie demne de o femme fatale, așa cum e femeia actuală.

Nebunia cu aceste cizme lungi și largi pe coapse ori pe gambe a început cu vedetele influencer de pe instagram. Kim K. sau Rihanna s-au pozat adesea în astfel de modele de cizme lungi și largi, unele exagerat de lungi, până la zona inghinală de exemplu, și exagerat de largi. Dar, fiind completate de piese decoltate sau de multă piele lăsată la vedere, cu ajutorul decupajelor sau șlițurilor ori a texturilor transparente, cumva și aceste modele de cizme lungi și largi au devenit foarte sexy!

Citește și:

Cum porți hainele transparente în tendințe

Cum porți hainele transparente în tendințe

Cum au apărut pe catwalk aceste modele sexy de boots?

Dacă vorbim despre modele de cizme lungi și largi șu aici sunt două direcții în această iarnă. Se poartă calapodul din materiale flexibile, maleabile, așa încât pielea se adună pe gambe, pe genunchi sau pe coapse. Dar se poartă și cizmele lungi și largi, din piele rigidă, bățoasă, care nu se adună, nu se mulează și pur și simplu lasă ”gol” între picior și încălțăminte.

Modele de modele de cizme lungi și largi, din piele rigidă am văzut în acest sezon la Marques Almeida sau Tibi (piele mată sau lucioasă, glossy, și calapod cu vârf ascuțit iar tocul gros, scurt. Cizme lungi și largi până la genunchi a propus și Balmain, el îmbinând vinilinul negru cu PVC-ul transparent, verde fluorescent, și tocul decorativ din plastic verde. Cizme lungi, largi din piele rigidă a propus și Fendi, mergând pe calapod de cowboy la carâmb și toc, completând totul cu imprimeu cu logo-ul brandului, tocul imitând lemnul.

Citește și:

Cât despre fabuloasele cizmele lungi și largi până la genunchi sau până la coapse, din piele lucioasă sau întoarsă maleabilă, moale, care se adună în falduri ca un Shar Pei veritabil, te invit să e inspiri din următoarele sugestii. La Y Project găsești cizme lungi și largi pe coapse, din piele întoarsă, dar atât de lungi și atât de largi și de ”adunate” încât îngroașă considerabil coapsele.

Modele ceva mai purtabile sau versatile găsești la Giambattista Valli sau Off White. Valli a propus modele de cizme lungi și largi din piele lucioasă, tip vinilin, burgundy, cu toc înalt și gros și vârf ascuțit, rotunjit. Iar Off White a mers pe modele de cizme lungi și largi peste coapse, lărgindu-se pe măsură ce au urcat pe picior, din piele snake-skin bleu-neon, cu toc înalt și gros, bot pătrățos, catarame, ciucuri din blană și șireturi. Și, tot la capitolul modele de cizme lungi și largi care se adună pe coapse, vezi colecția Isabel Marant, unde aceste piese au fost realizate din paiete argintii, ca niște zale prețioase! Absolut fabulos!

Citește și:

cizme lungi și largi peste genunchi

Alege cizme lungi și largi peste genunchi

Piese must-have de sezon: poartă modele de cizme lungi și largi până la genunchi sau pe coapse

Și pentru că oferta este considerabilă, atât la designeri, cât și în magazinele online, am adunat câteva din care să te inspiri în alcătuirea outfit-urilor tale de sezon.

  • Alege cizme lungi și largi până la genunchi, din materiale versatile, clasice (piele, piele întoarsă) dacă vrei să continui să le porți dincolo de acest sezon. Alege modele din piele lucioasă, vinilin, paiete sau aplicații strălucitoare, dacă vrei un look inspirat din moda anilor 80.
  • În ceea ce privește modelele de cizme lungi și largi pe coapse, alege-le dacă vrei să captezi atenția și să fii sexy, indiferent de ținută. La blugi, colanți, fuste, rochii Boho sau pantaloni scurți, salopete cu hot pants, tricotaje ample sau fuste din piele, la fuste office, scurte sau midi, la rochii mătăsoase, vaporoase, lungi și largi, cu șliț pe picior (să se vadă dedesubturile) aceste cizme sunt perfecte! Alege modele de cizme lungi și largi peste coapse din piele, piele naturală mată sau lucioasă, din piele întoarsă sau vinilin! Optează pentru toc triunghiular sau toc înalt și gros ori subțire dar alege-le pe cele cu vârf ușor ascuțit sau rotunjit căci acelea sunt cele mai sexy!

cizme cu pliuri până la genunchi

Citește și:

Alege cizme cu pliuri până la genunchi

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.