Setari Cookie-uri

Cele mai chic modele de fuste conice pentru acest sezon

Nu cred sa existe ceva mai sexy in vestimentatia unei femei! Desigur, piesele underwear as outerwear sunt sexy. Desigur dantela e senzuala. Voalul si tulle-ul sunt misterioase. Rochiile tip furou sunt atat de sexy! La fel si decupajele sau topurile decoltate. Dar nimic nu este mai sexy, mai feminin si mai puternic in acelasi timp precum fusta conica!

Tocmai de aceea am ales cele mai chic modele de fusye conice din trendurile acestui sezon! Pentru ca fusta conica, fusta stramta, fusta-creion, cum vrei sa ii spui, imbina feminitatea cu independenta. Vulenrabilitatea cu puterea. Finetea cu mana forte.

Femeile de afaceri poarta eminamente modele de fuste conice. Si atunci au acel parufm de woman in charge, de femeie puternica, de femeie cu o cariera de succes. Si totusi, fusta este un simbol al feminitatii, deci pastreaza din parfumul stilului ladylike, rafinat, aproape senzual.

Fie ca e vorba de modele de fuste conice din stofa, de fuste-creion din materiale pretioase, elegante, fie ca vorbim despre fustele de blugi croite stramt pe corp, ele pastreaza acest mix de femeie-boss si femeie senzuala, eterica. Tocmai de aceea am ales cele mai frumoase modele de fuste conice din trendurile pentru toamna-iarna 2017-2018.

Citește și:

Modele de fuste conice din texturi ce ies in evidenta

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon al tesaturilor ce ies in evidenta. Si este un mix al texturilor puternice, tocmai prin calitatea lor de a fi piesa-cheie, piesa centrala a unui outfit.

Asa ca, am ales cateva modele de fuste conice din tesaturi deosebite, din materiale in tendinte pentru iarna. Fusta conica din piele este o varianta perfecta la birou, alaturi de o camasa alba! Fusta conica de blugi este must-have de sezon, alaturi de camasa de denim si cizme lungi, de ce nu? Fusta tricotata, midi este perfecta alaturi de ghete si botine cu tocul gros, alaturi de topuri maxi, oversize. Iar fusta conica din material metalic, argintiu este varianta ideala pentru orice fashionista care se respecta!

Modele de fuste conice din texturi ce ies in evidenta

Alege cele mai chic modele de fuste conice

Detalii in tendintele de toamna-iarna 2017-2018

Dincolo de tesaturi, mai exista cateva modele de fuste conice care s-au remarcat in prezentarile de moda pentru toamna-iarna 2017-2018.

Citește și:

Vorbesc despre fustele conice cadrilate, din stofa, din tweed sau tesaturi ce amintesc de tartan si ecosez. Vorbesc despre fustele conice cu volane seducatoare sau despre fustele cu broderii florale. Si mai vorbesc de fustele conice cu slit, eventual intr-o culoare tare.

Alegerea este a ta cum combini aceste modele de fuste conice care ies in evidenta prin detalii deosebite. Fie detalii de croiala, fie legate de imprimeu sau broderii, aceste fuste pot fi asortate si la tinute business sau tinute office, si la haine casual ori sport si la outfit-uri de ocazie sau elegante.

Detalii in tendintele de toamna-iarna 2017-2018

De fapt, aceasta este frumusetea fustelor-creion! Ele pot fi oricand piesa centrala a tinutei tale, indiferent de stil si pot fi liantul intre toate articolele din outfit-ul acela. Ele pot fi purtate de femei de toate varstele, indiferent de tipologie!

Sursa foto front page – Japheth Mast/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.