Setari Cookie-uri

Modele de manusi de iarna: cele mai chic accesorii pentru tinuta ta

Cand vine vorba de sezonul rece, recunosc, tind uneori sa uit de tinute in trends, in favoarea celor mai calduroase articole vestimentare si accesorii! Aleg intotdeauna fulare groase, saluri, caciuli calduroase, modele de manusi de iarna care sa imi ofere protectie impotriva gerului.

Sunt o persoana activa si asta inseamna ca aleg de multe ori sa petrec timp afara. Aleg oricand sa merg pe jos, desi distantele in Bucuresti sunt lungi. In plus, am un caine activ cu care ador sa ma plimb muuult si bine. Asa ca am nevoie de accesorii calduroase in primul rand.

Am nevoie de modele de manusi de iarna mai intai calduroase si apoi atragatoare. Am nevoie de caciuli si fulare mai intai dragute cu mine si apoi cu ochii privitorului.

Insa, stiu cateva trucuri! Stiu bine sa iau tendintele pana la ultimele detalii si sa aleg ceea ce imbina utilul cu placutul. Si am descoperit ca se poarta urmatoarele modele de manusi de iarna:

Se poarta mitene si manusi Biker

Sunt calduroase, sunt din piele si au ceva! Ceva ce le face atat de sexy si de atragatoare. Cred ca este vorba de vibe-ul de bad girl pe care o pereche de manusi Biker il transmite.

Alege manusi Biker Style

Citește și:

Inspira-te din propunerile Mulberry! Alege manusi in alte nuante decat negru. Alege tonuri de violet, maro, kaki, coniac sau chiar tonuri puternice.

Alege modele de manusi de iarna colorate

De altfel, nu poti lasa acest sezon sa treaca fara sa alegi macar o pereche de manusi de iarna colorate. Tot ce inseamna nuante puternice, acide, s-au adunat in prezentarile de moda.

Poarta manusi de iarna colorate

Inspira-te din colectia Mary Katrantzou si alege manusi galbene sau rosii! Oricum ar fi stai departe de modelele clasice!

Citește și:

#fantasia #marykatrantzou #AW17

A post shared by Mary Katrantzou (@marykatrantzou) on

Se poarta modelele de manusi lungi din piele

Cu siguranta acestea sunt accesoriile mele favorite in acest sezon. Sunt ladylike, sunt sexy, au o tenta retro, sunt elegante si sofisticate. Poti purta manusi lungi din piele, pentru ca despre ele este vorba, la tinute casual – arata fenomenal cu paltoane din stofa – la rochii de seara dar si daca mergi la birou.

#VBAW17 x VB victoriabeckham.com #VBDoverSt

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Inspira-te din colectia Victoriei Beckham si asorteaza o pereche de manusi lungi din piele unui sacou business. Mergi pe combinatii ton in ton si completeaza look-ul office cu pantaloni la dunga, largi.

Modele de manusi lungi din piele

Citește și:

Crede-ma ca o pereche de manusi poate fi la fel de bine incredibil de sexy, dar si ideala pentru zilele reci de iarna. Si sunt sigura ca aceste modele de manusi de iarna te-au convins!

Sursa foto front page – Inna Lesyk/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.