Setari Cookie-uri

Modele de mocasini: Cumpara-ti acum si poarta-i si sezonul viitor

Sigur ca pantofii cu toc sunt cei mai sexy. Sigur ca sandalele cu toc subtire te subtiaza. Insa nimic nu se compara cu incaltamintea fara toc, confortabila, lejera, numai buna cand ai de umblat, fie in oras, fie la birou, fie in concediu.

Si pentru ca pantofii fara toc se vor purta si in toamna-iarna 2018, “lucram” putin in avans si iti punem la dispozitie cele mai frumoase modele de mocasini din care sa-ti alegi perechea potrivita, la cel mai bun pret.

Modele de mocasini metalizati

Incaltamintea fara toc poate fi prea masculina pentru gustul tau? Atunci opteaza pentru o textura precum pielea metalizata.

Mocasinii metalizati se poarta in vara aceasta. De la nude, la auriu si pana la argintiu, sau nuante tari stralucitoare.

Poarta o pereche de flats intr-o textura lucioasa, cu irizatii metalice la o tinuta casual, basic – cu blugi si T-shirt. Sau poarta acesti pantofi fara toc la costumul office.

Modele de mocasini metalizati

Mai multe modele de mocasini metalizati

Modele de mocasini colorati

Pe langa confort, pantofii fara toc tip mocasini sunt variante versatile de asortat unei tinute. Si de altfel, pot fi purtati de la tinuta casual la outfit-uri sport, office sau elegante.

Citește și:

Si acum si la toamna, pentru ca mocasinii vor fi stylish si in sezonul viitor. Poarta mocasinii colorati alaturi de blugi sau bermude, alaturi de fuste-pantaloni si bluze cu imprimeu sau camasi albe, in vara aceasta.

Si poarta mocasinii colorati alaturi de pantaloni sau fuste cadrilate si jeansi largi, daca vrei sa fii in tendintele toamnei.

Modele de mocasini colorati

Vezi modele de mocasini colorati

Modele de mocasini din piele intoarsa

Alege modele de mocasini din piele intoarsa daca vrei sa optezi pentru un stil casc,meu elegant. O pereche de loafers din piele intoarsa se potrivesc si la tinuta business, cu sacou sau blazer, pantaloni la dunga sau rochie office tip sarafan.

La fel de bine, mocasinii clasici din piele intoarsa pot fi asortati si la blugi boyfriend, fuste-pantaloni, rochii midi casual, salopete din denim sau pantaloni cu imprimeu.

Modele de mocasini din piele intoarsa

Modele de mocasini din piele intoarsa aici

Citește și:

Tu ce model de mocasini vei alege sa porti? Vei purta flats din piele intoarsa, vei alege o nuanta tare sau vei opta pentru textura metalizata ce iti scoate tinuta din anonimat? Oricum vei fi in castig, pentru ca mocasinii sunt cea mai confortabila incaltaminte! Eu ii voi purta in urmatorul city-break, pe toate strazile orasului. Si asta pentru ca vreau sa imbin stilul sport, relaxat cu eleganta!

Sursa foto front page – Toa Heftiba/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.