Setari Cookie-uri

6 modele de rochii de zi cu pret unic de doar 79 lei!

Indiferent de model, ca e de iarna, primavara sau vara, daca gasesti rochii de zi la preturi mai mici decat oricand, profiti de ocazie si le cumperi pe loc.

In online gasesti tot ce vrei. Gasesti nu doar informatii si raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai, dar si orice lucru material iti doresti. Stii ca si iubirea se gaseste online, nu o cumperi, dar ti se face cunostinta cu ea. Merita sa incerci, dar asta e alta poveste.

Lasam iubirea si informatiile deoparte si vorbim astazi despre ce ne place noua cel mai mult: haine la preturi mici, mai exact de rochii de zi cu pret unic de doar 79 lei.

Le-am gasit in modele pentru toate stilurile si pentru toate siluetele, in toate culorile, simple sau cu imprimeuri. Pe sase dintre ele ti le las sa le vezi in continuare.

Rochii de zi scurte la pret mic

Sa ai ocazia sa porti altceva in afara de o pereche de blugi care iti eclipseaza eleganta si feminintate este unul dintre marile avantaje ale faptului ca suntem femei. Chiar si eu, care nu port rochii pe cat de mult mi-as dori, tot sunt fascinata de modelele deosebite care imi ies in cale. Si ma visez imbracata in toate. S-a intamplat la fel si cu rochiile de zi, doua dintre ele finalizand in cosul de cumparaturi. Pretul mic (79 lei) m-a facut sa le indragesc si mai mult.

Citește și:

In oferta gasim rochii de zi inclusiv pentru acest sezon, rochii ce pot fi purtate cu cizme, botine si ghete, carora le putem pune pe dedesubt dresuri groase sau chiar o pereche de pantaloni (se afla in tendintele de primavara - vara 2018).

Rochii de zi ieftine

Rochie de zi conica Rochie de zi cu imprimeu Rochie de zi gri

Modele de rochii de zi deosebite

O rochie de zi nu inseamna o rochie simpla. Rochia de zi din zilele noastre este destul de chic, este moderna si este departe de a fi banala. Modelele din imaginea de mai jos sunt destul de convingatoare si iti garantez ca se vor bucura sa ocupe loc in garderoba ta.

Rochia de zi poate fi reprezentata de o rochie midi cu croiala bodycon care, asortata la pantofi stiletto, devine o rochie ideala pentru la locul de munca. Rochia de zi poate fi o rochie cu imprimeu multicolor pe care sa o imbraci intr-o zi placuta de primavara, la o plimbare in parc, sau la un eveniment restrans desfasurat in curtea unui restaurant.

Citește și:

Si am mai ales rochia de zi petrecuta neagra, usor indrazneata, de care ai nevoie cand mergi la o intalnire la ora pranzului. Poti sa ii adaugi un sacou oversize sau un cardigan.

Rochii de zi ieftine

Rochie de zi bodycon Rochie de zi cu imprimeu Rochie de zi petrecuta

Profita rapid de oferta! Avand in vedere ca nu intalnim astfel de preturi oricand ne dorim, produsele se vand ca painea calda si e posibil sa nu mai gasim rochia preferata cand revenim pe site. De ce sa lasi pe maine ce poti face azi?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yury Urban

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.