Setari Cookie-uri

Cele mai simpatice modele de mouse care-ti sporesc productivitatea

Atunci cand esti blogger, vlogger, IT-ist sau ai orice alt job care te tine opt ore in fata calculatorului sau cu laptopul in brate, intelegi necesitatea unui mouse care se misca repede, are un design deosebit si eventual este si wireless.

Nu sunt eu foarte priceputa la mouse-uri, dar atunci cand este nevoie sa il schimb pe cel cu care lucrez stiu doua lucruri: trebuie sa fie un mouse care se potriveste perfect in mana mea si care da bine pe biroul meu. Sa dea bine pe biroul meu pentru ca imi place sa fiu inconjurata de obiecte si accesorii colorate care ma binedispun si imi redau zambetul pe buze atunci cand ziua nu este tocmai darnica cu mine.

Dar despre asta am mai vorbit si in alte materiale anterioare cu si despre accesorii pentru birou, acum este doar despre mouse-urile care ne ajuta sa ducem proiectele la bun sfarsit.

Modele de mouse pliabile

Daca la locul de munca am un calculator si un mouse cu fir, acasa ma bucur de un mouse wireless. Sincer, nu am fost deloc impresionata cand a aparut mouse-ul wireless, dar odata ce am inceput sa ma folosesc de el i-am inteles rostul. Sa nu ai fir la mouse inseamna sa te poti aseza relaxata in pat si sa manuiesti de acolo intreaga activitate. Minunat.

Citește și:

De ceva timp, insa, a aparut si mouse-ul pliabil, comod si portabil, cu o forma care urmeaza in mod natural linile mainii. Acest mouse se curbeaza pentru pornire si se aplatizeaza pentru oprire. Are adaugat Bluetooth 4.0 Low Energy.

Modele de mouse pliabile

Mouse Microsoft ARC Touch Mouse Microsoft Wedge Touch Mouse Microsoft ARC Bluethooth

Mouse-uri decorate cu motive simpatice

De partea cealalata a mouse-urilor wireless si pliabile, cu design modern si hi-tech, sunt mouse-urile colorate si cele decorate cu motive simpatice. Par create pentru copii, insa nu sunt doar pentru ei, ci pentru toti cei cu spiritul tanar si vesel.

Aceste modele nu sunt pliabile, insa se gasesc in varianta wireless, asa ca le poti lua cu tine peste tot si astfel poti inveseli ziua mai multor oameni, nu doar pe a ta.

Chiar daca pare greu de crezut, un mouse lupta si el pentru realizarea visurilor tale, fiind bun in momentele in care vrei sa decupezi si sa editezi fotografii, atunci cand navighezi pe internet in cautarea unor idei noi.

Citește și:

Modele de mouse

Mouse wireless mov Mouse wireless Dream Catcher Mouse wireless Doodle Colection

Poti sa pui mouse-ul pliabil sau pe cel cu design simpatic pe lista cu recomandari de cadouri pentru prieteni. Toti avem nevoie de un mouse in viata noastra.

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.