Setari Cookie-uri

Must have in acest sezon - bluze chic cu volane

Bluze chic cu volane s-au tot purtat cu fiecare sezon. Insa noutatea pentru primavara/vara 2017 sta in faptul ca volanele decoreaza in principal zona decolteului in bluze fie cu un umar cazut, fie cu ambii umeri dezgoliti.

Casele de moda si designerii au propus atat la Paris, cat si la Milano, New York si Londra multe modele de bluze chic cu volane.

Pe langa faptul ca iti confera un aer feminin, senzual, romantic.Pe langa faptul ca pot fi usor asortate si la jeans dar si la pantaloni sau fuste elegante dar si la leggings. Aceste modele de bluze chic cu volane pot sa-ti tranforme tinuta, fie ea sporty, casual sau de ocazie. Si daca dress-code-ul iti permite, le poti purta si la birou.

Bluzele chic cu volane iti vor scoate tinuta din anonimat. De ce sa porti un top basic, de ce sa alegi o camasa simpla, de ce sa optezi pentru o bluza altfel decat spectaculoasa? Te convingem mai jos cu cateva tinute in care bluzele chic cu volane sunt piese-cheie

Unul dintre cele mai versatile modele de bluze chic cu volane este topul destul de basic ce are volane aplicate de la un umar la altul. Alege un model negru sau alb si poarta-l cu pantaloni din piele sau jeans, chiar pantaloni office, la birou. Inspira-te de la Y/Project.

Citește și:

Bluze cu volane

Bluza cu volane; Pantaloni lungi din piele

Poarta in vara ce vine bluze chic cu volane, cu atat mai mult daca un umar este cazut. Aceste topuri, in general din materiale fluide, fine – satin, dantela, voal – impreuna cu volanele aplicate de la un umar la altul sunt adevarate bluze-statement.

Poarta-le cu fuste midi si cizme de vara, cu toc asa cum a propus Philosophy, sau cu fuste cu talia inalta si sandale tip gladiator, ca la Isabel Marant.

Bluze cu volane

Bluza cu umerii goi; Fusta cu imprimeu floral

Noutatea verii in materie de bluze chic cu volane este cu siguranta varianta cu umerii cazuti. Nu este nimic mai sexy si misterios, elegant, feminin si indraznet precum o bluza cu umerii goi, si volane de la un umar la altul.

De inspiratie optzecista, cu iz de Flamenco, o bluza de acest gen are nevoie de o fusta dar se potriveste lejer si la jeans! Gasesti inspiratie in mixurile Boho, romantice ale lui Giambattista Valli.

Citește și:

Bluze cu volane

Bluza cu un umar gol; Blugi cu terminatii nefinisate

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.